Connect with us

Šport

Hokejisti predstavili nové logo. Motívom je havran

Published

on

Reklama

Tradičné stretnutie hokejových fanúšikov a vedenia klubu ŠHK37 začalo predstavením symbolu, ktorý bude piešťanské mužstvo prevádzať počas jeho prvej sezóny v extralige.

[singlepic id=32838 w=320 h=240 float=left]„Logo predstavuje hlavu havrana. Je to na základe blízkej hory, ktorá je pri Piešťanoch,“ povedal prezident klubu Jaroslav Lušnák dvom desiatkam najvernejších fanúšikov, ktorý prišli 12. júla do baru na zimnom štadióne.

Reklama

Dodal, že logo vytvorili na základe návrhu jedného z praznivcov, ktorého za to ocenia na prvom prípravnom zápase. „Od jeho návrhu sa odvíjal celý konečný stav nášho loga,“ dodal prezident ŠHK37 Piešťany. Prvý prípravný zápas bude 4. augusta. Náš extraligový tím si doma zmeria sily s víťazom najvyššej bieloruskej súťaže Metallurg Žlobin.

REKLAMA
Camping Pullman - neseďte doma, príďte k nám

Reklama

Brastislavský HC Slovan, ktorý zo slovenskej extraligy odišiel do KHL má tiež v logu operenca. Jaroslav Lušnák už dávnejšie odmietol, že Piešťanci budú iba záplatou za toto mužstvo. Havrani by mali byť adekvátnymi súpermi pre všetkých účastníkov najvyššej hokejovej súťaže.

Text a foto: M. Palkovič Logo: shk37piestany.sk

Populárne články