Connect with us

Šport

Hokej: Posledné prípravy na extraligu

Published

on

Reklama

Hokejisti ŠHK37 Piešťany uzavreli v piatok 5. septembra prípravu na extraligu víťazstvom 6:2 na mladíkmi z Orange 20. V nedeľu sa na štadióne maľovali reklamy a tým by malo byť všetko pripravené na štart nového ročníka najvyššej slovenskej súťaže. Havrani začínajú dvomi zápasmi na ľade súpera. V piatok 12. septembra si zmerajú sily a pripravenosť s MHC Mounfield Martin a v nedeľu 14. septembra sa postavia proti Nitre. Doma piešťanských hokejistov uvidíme v prvom zápase 16. septembra proti HC Košice.

10655418_617626645021182_5461582311447769618_o[1]

Reklama

V zaujímavom zápase s Orange 20 padlo 8 gólov. Foto: Laco Duračka

REKLAMA

Reklama

PNKYPEGO

Družstvo Havranov prešlo v letnom období výrazným omladením a obmenou, napriek tomu by rado udržalo pozície z minulých rokov prípadne ich o niečo vylepšilo. Vedenie ŠHK37 Piešťany vsadilo na mladosť a dravosť, ktorú očakáva, že bude dostatočne vidieť aj na ľade. „Družstvo sme postavili z mladých hráčov, ktorí z rôznych dôvodov nedostávali v extralige dostatok príležitostí. Veríme im a vidíme ich potenciál,“ povedal prezident ŠHK37 Piešťany Jaroslav Lušňák, ktorý posledných pár týždňov strávil hlavne okolo zabezpečovania finančných prostriedkov, na pokrytie minuloročných výpadkov vo financovaní a na zabezpečenie aktuálnej sezóny. Podľa jeho slov má klub vyrovnané minuloročné základné platy so všetkými hráčmi a do konca septembra vyrovná aj prémie. V riešení sú ešte záväzky k obchodným partnerom, ktoré by mali byť vysporiadané taktiež v dohľadnej dobe.

V aktuálnom 27 člennom kádri extraligistu je z osem hráčov, ktorý sa narodili v Piešťanoch. Vekový priemer mužstva je 25 rokov.

Aktuálna súpiska podľa webu ŠHK37 Piešťany:

supiska

REKLAMA

pnky_1-ab-contact-sept

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Populárne články