Connect with us

Šport

Hokej: Piešťany vs. Dolný Kubín očami fanúšikov a našim objektívom

Published

on

Reklama

V piatok 22. októbra 2010 privítali piešťanskí hokejisti doma súperov z Dolného Kubína. Aj keď to bol súper z opačného konca tabuľky Piešťanci sa pri víťazstve 2:1 poriadne natrápili. V nasledujúcich riadkoch si môžete prečítať ako videli zápas fanúšikovia ŠHK 37 Piešťany z fanklubu HFC´04 Piešťany a v galérii nájdete dôkaz, že rozhodca odpískal trestné strieľanie opodstatnene.

[singlepic id=6038 w=320 h=240 float=left]Veľmi ťažký zápas. Asi sme si už po troch ostatných zápasoch moc zvykli na to, že nám ide karta a zápasy vyhrávame s ľahkosťou. Dnes však prišiel súper z úplne iného cesta, ktorý nám vyslovene nesedel. Preto buďme radi že si po dnešku opäť pripíšeme plný počet bodov a nestratíme tak kontakt s čelom tabuľky. Jednoznačne najlepším hráčom na ľade bol náš brankár Tomáš TOMEK. Škoda len tej straty kvetinky v podobe kontaktného gólu po chybe nášho obrancu. Na tomto mieste je myslím moc vhodné pochváliť obe naše brankárske jednotky, tak ADAMA FUMAČA, ako aj TOMÁŠA TOMEKA, ktorí podávajú aj v tejto sezóne výborné výkony…..

Reklama

Začiatok bol akoby pokračovaním zápasu v Považskej Bystrici… Vedenia sme sa ujali už v 2. min. keď spoza brány Martin Chylo prihráva na Vlasta Kalafúta, ktorý strelou k ľavej tyčke otvára strelecký účet stretnutia a dáva nám nádej, že aj dnes uvidíme, podobne ako v ostatnom domácom zápase so Senicou, gólové hody….. Hra sa však pomaly, ale iste vyrovnáva a hostia sa stále častejšie dostávajú v nebezpečných šanciach pred Tomáša….

V druhej tretine, hlavne pri našich vylúčeniach dosť často pri nás stojí šťastie…. Gól dávame my…. Určite zatiaľ najkrajší gól tejto sezóny na našom ľade strieľa Marcel Holovič prekrásnym švihom nad ľavé rameno brankára Martin Dzubinu, ktorý nestačí ani ruku dvihnúť do tohto presne miereného projektilu, do ľavého vinkla … Vedieme 2 – 0….

Reklama

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Rf6fxR4AMyo[/youtube]V poslednej časti hry súpera vracia do zápasu kontaktný gól na 2 – 1, keď obranca neuprace letiaci puk do bezpečia, snaží sa ho spracovať a následne odpáliť, ale namiesto toho len prihráva hosťujúcemu Jonákovi na hokejku, ktorý trafí skákajúci puk presne a ten končí v sieti. Na konci stretnutia prichádza dráma, ako v najlepšie napísanom scenári. Najprv rozhodca Goga vylúči nášho Vránu za vyhodenie puku do hľadiska. Súper nám nedá dýchať v pásme roztáča pravý presilovkový kolotoč, naši sa všemožne snažia o vyhodenie puku, hádžu sa do striel, Tomáš chytá puky, doslova, ani nevie ako, máme od boha šťastie, lebo vyrovnanie visí na vlásku…. 6 sekúnd pred koncom naši posúvajú bránu a Goga píska trestné strielanie… Tomáš však potvrdzuje úlohu muža zápasu a pri pri kľučke vypichuje strelcovi puk. V poslednej sekunde ešte po buly strieľa nebezpečne Rechtorík, ale strela míňa našu bránu aj keď len o centimetre…

Vážení, v nedeľu o 15,30 sa vidíme pri autobuse !!! Smer Senica !

Autor: otto  Foto: Tomáš Hudcovič – hug(o)photo agency

[nggallery id=226]

Populárne články