Connect with us

Šport

Hokej: Piešťany proti Michalovciam rozhodli hneď v prvej tretine

Published

on

Reklama

V piatok 21. januára 2011 hrali piešťanskí hokejisti doma proti Michalovciam. V nasledujúcich riadkoch si môžete prečítať ako videli zápas fanúšikovia ŠHK 37 Piešťany z fanklubu HFC´04 Piešťany.

[singlepic id=9254 w=320 h=240 float=right]Kedže stretnutie proti Michalovciam svojou úrovňou trocha sklamalo, asi najväčším našim vzrušením včerajšieho večera bol duel extraligovej Nitry proti Skalici. Určite ste všetci zaregistrovali, že to bol popri modro – bielej farbe Nitry a zeleno – bielej skalickej aj žlto – modrý zápas. Piešťanský. Dva góly Jana Románka, jedna asistencia Marcela Holoviča, jedna Tomáša Bučku, ale aj dva body Patrika Lušňáka, či dokonca aj bod Michala Šáteka. Samozrejme, že okrem Jana a Tomáša sú ostatní kmeňovými hráčmi Skalice, ale :))…. tešiť nás ich “ bodová potencia “ predsa môže.

Reklama

Asi sme zostali po zápase s Michalovcami trošku sklamaní. Mnohí z nás sa tešili na výborný zápas. Škoda, že Michalovce svojou hrou nepotvrdili pravidlo súper z východu sa rovná výborný zápas. Na ospravedlnenie súpera však určite hovorí to, že v januári majú Michalovce nabitý program, po žltačkovej epidémii v tomto mužstve. Svoje zohráva únava, vyčerpanosť, ale možno aj motivácia. Lebo mám dojem, že nielen mne sa zdalo, že niektorí hráči z východu republiky boli ako duchom neprítomní.

Bol to len tréningový hokejový odvar. Naši hrali len to, čo museli, rozhodli hneď v prvej tretine a potom sa zápas len povinne dohrával. Ku kľudu celého stretnutia prispel svojim rozhodovaním rozhodca Krist, ktorého pískanie bolo po nedávnych výkonoch jeho kolegov, niečo ako rajská rozhodcovská pieseň.

Reklama

Prvý gól padol v 8. minúte, keď sa na bránu rútila dvojica Prokop Gálik. Juro Prokop prešiel cez obrancu Valečka, zasekávačka, strela do proti pohybu brankára, 1 – 0. Druhý gól dal v 12. minúte ten istý hráč po prihrávke od Martina Chyla zo stredu pásma, z medzi kruhov, strelou ponad pravé rameno brankára, ktorý nestihol na bleskový švih včas zareagovať, 2 – 0. Na konci tretiny naši pridali ešte jeden kúsok, ktorému predchádzala krásna akcia s kľudom hrajúceho útoku Miša Peška, keď v poslednej chvíli pred odkrytou bránou netrafil puk Martin Chylo. Hosťom sa však nepodarilo upratať puk do bezpečia, na modrej si ho znovu prebral Mišo Peško, natlačil sa pred bránu, puk na Martina Chyla, ktorý si už po druhýkrát nemohol dovoliť nedať opäť do prázdnej brány, 3 – 0. Týmto by sme popis zaujímavých situácii v tomto dueli mohli aj zakončiť. Patrí sa spomenúť ešte čestný úspech hostí, ktorý troška pokazili radosť dvestovkárovi Tomášovi Tomekovi, prekvapivou strelou po ľade z uhla, ktorá v 44. minúte skončila v sieti, 3 -1.

Autor: otto Ilustračné foto: hugophoto

Populárne články