Connect with us

Novinky

Hokej: Piešťanských hokejistov čaká prvý domáci zápas v druhej lige

Published

on

Reklama

V sobotu 9. októbra sa uskutoční prvý mužský domáci zápas Havranov v aktuálnom ročníku druhej ligy. Úvodné stretnutie hráči ŠHK37 Piešťany vyhrali po samostatných nájazdoch. Teraz sa predvedú pre domácimi fanúšikmi proti Dolnému Kubínu.
„Na prvý domáci ligový zápas sa všetci tešíme a veríme, že ľudia si nájdu čas a prídu nás podporiť. Dolný Kubín bude určite húževnatý, korčuliarsky dobre pripravený súper, ale našim cieľom je zisk 3 bodov a všetko tomu v zápase podriadime,“ povedal pred zápasom tréner Piešťancov Róbert Parádi.
Vstup na štadión sa riadi športovým Covid semaforom v režime OTP – očkovaný, testovaný, po prekonaní. Začiatok zápasu je o 18:00 h. Vstupné pre dospelých 3 eurá, deti a dôchodcovia 1,5 eura.
Prvý zápas sezóny vyhrali hokejisti ŠHK 37 Piešťany nad tímom Iskra Partizánske 5:4 po samostatných nájazdoch (1:1, 1:2, 2:1, 0:0). V úvode zápasu bolo cítiť výpadok zápasovej praxe, ale postupne sa Havrani dostali do tempa. „V nie plnej sile nášho teamu si zastali svoje miesto aj mladí chlapci, ktorých v náročných situáciách podržali starší hráči. Výborný kolektívny výkon podporil brankár Vacula. Teší ma, že piešťanský seniorský hokej vstúpil po dlhšej pauze do sezóny výhrou,“ konštatoval sa počuť tréner Róbert Parádi. Marek Scheuer sa spoločne s kapitánom Patrikom Lušňákom blysli 3 bodmi. Marek nazbieral tri asistencie a Patrik k dvom asistenciám pridal ešte gól.
Zdroj: ŠHK 37 Piešťany

Reklama

Populárne články