Connect with us

Šport

Hokej: Piešťanci deklasovali Púchov, v ďalšom kole sa chystá repete

Published

on

Reklama

V piatok 21. októbra hostili piešťanskí hokejisti HK Púchov, mužstvo z konca  prvoligovej tabuľky. Domáci nepripustili žiadne prekvapeni a zápas bol ich exhibíciou, presne podľa papierových predpokladov.

Púchovský brankár lovil puk zo svojej siete už po 36 sekundách hry. Autorom gólu bol Miroslav Pupák, ktorému prihrával Branislav Jánoš. Na dva nula zvyšoval v siedmej minúte Ján Románek. V polovici dvanástej minúty pridal svoj druhý gól Miroslav Pupák a bolo 3:0. Za tohoto stavu odchádzali hokejisti do šatní po prvom dejstve. V druhej tretine otvoril gólový účet Adrián Kolník, keď zvýšil na 4:0. O pár minút na to mali Piešťanci výhodu presilovky o dvoch hráčov, na trestnej lavici sa ocitli Púchovčania Jozef Pavlovič za sekanie a Marek Zalčik za napadnutie. Piešťanci početnú výhodu využili 10 sekúnd pred návratom Pavloviča, keď puk do brány poslal Tomáš Bokroš a o 47 sekúnd zužitkovali aj výhodu počas vylúčenia Zalčika. Autorom gólu bol Patrik Vrána. Stav stretnutia po druhej tretine 6:0. V záverečnej časti sa Púchovčanom zásluhou Daniela Bednárika podarilo zaznamenať aspoň čestný úspech, keď znížil na 6:1. O necelé dve minúty však na 7:1 upravil Matej Mišura. Na konci päťdesiatej minúty vylúčil rozhodca Púchovčana Roberta Ludviga na 5 + 20 minút. Predĺženú presilovku využili domáci hráči trikrát. Na 8:1 zvyšoval opäť Matej Mišura. O 37 sekúnd streli gól na 9:1 Martin Klčo a o ďalších 23 sekúnd uzavrel na konečných 10:1 Ján Románek.

Reklama

V nasledujúcom kole 25. októbra si dajú hráči repete v Púchove. V piatok 28. októbra potom Piečanci privítajú doma Duklu Michalovce.

Autor: ht

Reklama

Populárne články