Connect with us

Novinky

Hokej: Piataci vyhrali kvalitne obsadený turnaj v Spišskej Novej Vsi

Published

on

Reklama

Počas uplynulého víkendu sa mladí Havrani zúčastnili na kvalitne obsadenom turnaji ročníkov 2006 a mladší (terajší piataci) v Spišskej Novej Vsi. Už cesta na východ naznačovala,že chlapci si išli sústredene za svojím cieľom a po príchode na hotel na bojovej porade bolo v ich očiach vidieť veľké odhodlanie.

V prvom zápase nás čakal súper z našej ligy z Nových Zámkov. Chlapci mu nič nedarovali a s kvalitným súperom sme remizovali 1:1.

Reklama

V druhom zápase sme s Trebišovom dlho nemohli puk dostať tam, kam patrí – do súperovej brány. Avšak trpezlivou hrou sa k nám priklonilo aj šťastie. Postupne sme ukazovali svoju sily a zaslúžene zvíťazili 4:1 a po prvom hracom dni sme si spokojní išli oddýchnuť.

V druhý hrací deň nás ráno čakali nabudení domáci. Po úvodných minútach zápasu však zistili, že Havrani budú tí, ktorí   budú určovať hru. Skóre sa zastavilo na 6:1, ale hlavne kolektívny výkon potešil nielen srdcia trénerov, ale aj divákov a rodičov.
Posledný zápas na turnaji sme hrali s mužstvom z Lučenca, ktoré však prinieslo na turnaj starších chlapcov, ako povolovali pravidlá. Prehra 4:1 sa nakoniec zmenila v našu výhru 5:0 kontumačne a nič nám už nebránilo tešiť sa celkovému víťazstvu.

Reklama

Chlapci viditeľne pochopili, že jedine tvrdou drinou v tréningoch je možné sa dopracovať potom radosti v zápase. Následná cesta domov sa niesla vo víťaznej atmosfére a každý si  odnáša množstvo športových zážitkov.

Poďakovanie patrí nielen chlapcom, ale v neposlednom rade aj ich rodičom a trénerom, ktorí nemalou mierou prispeli v peknému úspechu.

Zostava:
Brankári: Jakub Sedláček, Daniel Dužek

Obrancovia: Daniel Ondria, Branislav Ďuriš, Kristián Škrabák, Tobias Balek, Sebastian Sučič,P artin Poláčik

Útočníci: Simon Beňák, Leo Habda, Simon Močko, Adam Smetana, Martin Niepel, Michal Klein, Kristian Kohút, Samuel Imriška, Adam Mihalovič, Sebastian Trokan

Výsledky:

HK HAVRANI-Nové Zámky 1:1(Smetana)
HK HAVRANI-Trebišov 4:1( Sučič 3,Ďuriš)
HK HAVRANI-Spišská Nová Ves 6:1(Sučič 4,Škrabák,Smetana)
HK HAVRANI-Lučenec 5:0 kontumačne

Poradie:

1.HK HAVRANI
2.Spišská Nová Ves
3.Nové Zámky
4.Trebišov
5.Lučenec

Po turnaji boli vyhlásení za najlepších hráčov z mužstva HK Havrani brankár Jakub Sedláček, obranca Branislav Ďuriš, útočník Martin Niepel.

Text a foto: HK Havrani

Populárne články