Connect with us

Šport

Hokej: Jakub Ručkay opúšťa Havranov a mieri do Nitry za bratom Henrichom

Published

on

Reklama

Hokejový klub ŠHK 37 Piešťany využil práve prebiehajúcu reprezentačnú prestávku na medziklubovú výmenu hráčov. Až štyria hokejisti menia koncom roka svojho budúceho zamestnávateľa. Zatiaľ čo z Piešťan odchádzajú Jakub Ručkay a Richard Lelkeš, opačným smerom mieri obranca Matúš Rais a stredný útočník Matej Hamrák.
Dvadsaťtriročný obranca Rais v prebiehajúcej sezóne v drese HK Nitra doteraz nazbieral štyri kanadské body za dva góly a dve prihrávky. Jeho o tri roky starší kolega Hamrák má na svojom konte v tejto sezóne na útočníka priemerných päť gólov a šesť asistencií.

Reklama

Jakub Ručkay

REKLAMA

Reklama

V rámci tejto výmeny mieri Piešťanec Jakub Ručkay do Nitry za bratom Henrichom. Jakub už v Nitre pôsobil v sezóne 2007/2008. V aktuálnej sezóne bol doteraz ôsmym najproduktívnejším hráčom Havranov, keď získal 12 bodov za 5 gólov a 7 asistencií. Druhým hokejistom, ktorý sa sťahuje do kádra Nitry je Richard Lelkeš, aktuálne desiaty najproduktívnejší hokejista ŠHK37. V dvadsiatich tohtosezónych zápasoch získal 8 bodov za 3 góly a 5 asistencií.

Richard Lelkeš

Autor: Rasťo Gavora Foto: T. Hudcovič

Populárne články