Connect with us

Šport

Hokej: Havrani získali v Nitre bod

Published

on

Reklama

Druhý extraligový zápas tejto sezóny skončil v riadnom hracom čase remízou. V nedeľu 14. septembra dokázali piešťanskí hokejisti hneď dvakrát vyrovnať dvojgólový náskok súperov, v samostatných nájazdoch sa však lepšie darilo hráčom HK Nitra.

[singlepic id=48015 w=560 h=385 float=center]

Reklama

Ilustr. foto

Domáci sa ujali vedenia už v úvode zápasu, keď skórovali Bajteka a Stümpel. Tento rozdiel však zakrátko vyrovnali Rais a Klempa. Ďalšie dva góly pridali do našej brány Mráz a J. Ručkay, ale aj s týmto náskokom si poradili Kutálek a Hring. V samostatných nájazdoch sa však podarilo skórovať iba domácemu Tománekovi. Havrani v Nitre prehrali 5:4. V utorok 16. septembra si na domácom ľade zmerajú sily s aktuálnym majstrom z Košíc.

Reklama

Informácie o výsledkoch zápasov, umiestnení piešťanského mužstva v tabuľke alebo o organizovaných výjazdoch na zápasy v iných mestách. To všetko a ešte oveľa viac môžu do svojich e-mailových schránok dostávať fanúšikovia ŠHK 37 Piešťany, ktorý začnú odoberať klubový newsletter. Prihlásiť sa môže každý pod okienkom nasledujúci zápas v pravej časti úvodnej stránky webu ŠHK 37 Piešťany.

(red)

REKLAMA

pnky_1-ab-contact-sept

Populárne články