Connect with us

Šport

Hokej: Havrani vyhrali v Trenčíne gólom, ktorý dali 28 sekúnd pred koncom duelu

Published

on

Reklama

Hokejisti ŠHK 37 Piešťany cestovali v nedeľu 24. februára na zápas 52. kola hokejovej extraligy do Trenčína. V dueli si vypracovali dvojgólové vedenie, avšak prišli oň. V dramatickom závere strelili Havrani víťazný gól 28 sekúnd pred koncom riadnej hracej doby.
[singlepic id=40105 w=560 h=373 float=center]Piešťanci sa ujali vedenia v 17-tej minúte. Po presnej prihrávke Václava Stupku prekonal trenčianskeho brankára Mateja Kristína Samir Saliji. Ďalší gól pridali hostia v 26. minúte. Jeho autorom bol opäť Samir Saliji. Tento raz mu spoza bránky prihrával Marek Mertel.
V úvode poslednej tretiny zabrali aj domáci a Piešťanci si zbytočne skomplikovali situáciu. V druhej minúte tretieho dejstva prihral Ondrej Rusnák z vlastného obranného pásma rozbehnutému Tomášovi Klímovi, ktorý strelou zápästím trafil pravý horný roh Tomekovej brány. Netrvalo dlho a bolo vyrovnané. V 45. minúte Michal Imrich nahodil puk na piešťanského brankára, ktorý ho vyrazil iba pred Jána Pardavého a ten bez problémov dorazil puk do brány. Šance na strhnutie výsledku na svoju stranu boli potom na oboch stranách. Necelé dve minúty pred koncom dostali Havrani puk do trenčianskej siete, avšak gól neplatil pretože ho piešťanský útočník dosiahol podľa posúdenia rozhodcov zámerne rukou. Piešťanci v poslednej minúte zovreli domácich pred ich bránou a po viacerých odrazoch sa puk dostal na hokejku Tibora Melichárka, ktorý prekonal Kristína. Havrani teda v dôležitom stretnutí dve kolá pred koncom základnej časti zdolali Trenčín 3:2.

[nggallery id=2156]
Autor: ht Foto: Tomáš Niščák

Reklama

Populárne články