Connect with us

Šport

Hokej: Havrani vybojovali v Martine dôležité víťazstvo

Published

on

Reklama

Hokejisti ŠHK 37 Piešťany vybojovali včera na ľade tímu MHC Martin dôležité dvojbodové víťazstvo. Zápas sa v riadnom hracom čase skončil nerozhodne 1:1 a o všetkom rozhodol až samostatný nájazd Martina Belluša, ktorý po priklepnutí puku nohou elegantne premenil. Na výjazde bola našich hráčov podporiť asi päťdesiatka najvernejších fanúšikov, ktorí mali z úspechu nesmiernu radosť. Oba kluby už delí v tabuľke len jeden bod a až zostávajúce dve kolá tak prinesú rozuzlenie toho, ktorí z nich bude bojovať v play-off a kto naopak o zotrvanie v Tipsport lige. Havrani počas stretnutia prišli o útočníka Samuela Petráša, ten utrpel zlomeninu lícnej kosti a sezóna sa pre neho skončila. 

„Hokejistom ŠHK 37 Piešťany sa zranenia nevyhýbajú ani v závere základnej časti. Nedeľný súboj v Martine nedohral útočník Samuel Petráš, pre ktorého sa sezóna skončila. Z jedného zo súbojov si mladý piešťanský útočník odniesol zlomeninu lícnej kosti. Náš hráč absolvoval hneď po zápase vyšetrenie v martinskej nemocnici a v stredu by ho mali v Bratislave operovať,“ píše o zranení svojho hráča na svojich stránkach klub.

Reklama

ŠHK 37 Piešťany sa v piatok 4. marca stretnú doma s Popradom a v poslednom kole ich čaká výjazd na zápas s Duklou Trenčín. MHC Martin zase privíta doma Zvolen a na záver základnej časti sezóny výjazd do Popradu.

-lt/Foto: archív-

Reklama

Populárne články