Connect with us

Šport

Hokej: Havrani v play-out prehrali aj s Novými Zámkami

Published

on

Reklama

Hokejisti ŠHK37 Piešťany cestovali na svoj druhý zápas play-out o udržanie sa v extralige do Nových Zámkov. Podobne ako v zápase s Bardejovom, aj v súboji s ďalším prvoligistom, ťahali za kratší koniec a prehrali 2:4.

Foto: Laco Duračka

Ilustr. foto: Laco Duračka

V prvej tretine boli domáci aktívnejší. Na brankára Havranov vyslali dvojnásobné množstvo striel ako hostia na domáceho gólmana. Obaja strážcovia „svätýň“ si však udržali čisté konto.

Reklama

V druhom dejstve sa Nové Zámky ujali vedenia v presilovke po necelých troch minútach hry. Autorom prvého gólu zápasu bol Juraj Ďurčo. Havranom sa podarilo vyrovnať už o necelé dve minúty, keď presilovku o dvoch hráčov zužitkoval Jozef Tomčák. Piešťanci išli do vedenia v 38. minúte zásluhou Romana Tvrdoňa.

V tretej tretine sa však už gólovo presadili iba domáci. Útok Hudec, Novák, Havlík zabezpečil všetky tri góly poslednej tretiny, pričom každý z hráčov dal po jednom. Osem minút pred koncom riadnej hracej doby vyrovnal na 2:2 v presilovke pri vylúčení Romana Tvrdoňa Lukáš Novák, tesne po tom čo sa Havranom podarilo prežiť dvojnásobné oslabenie, keď bol na trestnej lavici aj Stanislav Hudec. V 56. minúte posunul po samostatnej akcii domácich do vedenia Michal Hudec. Dielo skazy pre hostí dokonal v 59. minúte Adam Havlík a Nové Zámky tak zvíťazili 4:2.

Reklama

Nové Zámky tak majú pod dvoch odohratých zápásoch a dvoch výhrach na konte 6 bodov, Bardejov za jednu výhru a jednu prehru 3 a Piešťanom svieti v tabuľke 0. Ďalší zápas odohrajú hokejisti ŠHK37 Piešťany v nedeľu 20. marca v Bardejove.

-th-

Populárne články