Connect with us

Novinky

Hokej: Havrani uchmatli bod Nitre, s Trnavou prehrali

Published

on

Reklama

Počas uplynulého víkendu 17.-18. novembra si žiaci HK Havrani zmerali sily s kvalitnou extraligovou Nitrou, kde sa šiestakom podaril uchmatnúť favoritovi bod. Dorastenci hostili prvú Trnavu, ktorá svoje kvality potvrdila a zvíťazila v oboch dueloch.

6. ŠHT

Nitra – HK Havrani Piešťany 5:5 ( Sučič 3, Habda, Poláčik )

Reklama

Hráči počas celého zápasu plnili všetky pokyny, ktoré sme si povedali. Chýbalo málo k výhre. Musím všetkých pochváliť za bojovnosť a vyzdvihnúť kolektívny výkon.

 

Reklama
7. ŠHT

HK Havrani-Nitra 1:16 (Vlha)

Hostia napriek našej snahe rozhodli hneď v úvode keď skórovali 11 krát.
Vo zvyšku stretnutia pridali ďalších 5 gólov a kontrolovali priebeh zápasu nám sa v samom závere podarilo Vlhom zaznamenať aspoň čestný úspech.

 

8. ŠHT

HK Havrani-Nitra 1:10 (Rabatin)

V úvode sme so súperom držali krok žiaľ opäť sme doplatili na nepremienanie gólových šancí. Nitra v zostávajúcich dvoch tretinách potrestala naše zaváhania a zaslúžene zvíťazila. V závere kozmeticky upravil skóre Rabatin.

 

1. liga dorastu

HK Havrani-Trnava 1:8 (Hussein)

Prvý celok v tabuľke potvrdil svoju dominanciu a zaslúžene zvíťazil.Naši chlapci bojovali,avšak na súpera to nestačilo.Zbierame cenné skúsenost z dorasteneckého hokeja.

 

HK Havrani-Trnava 0:2

Bez streleného gólu sa nedá vyhrať.Škoda nepremenených šancí.Mohli sme prvé mužstvo tabuľky poraziť.Na chlapcoch sa ku koncu zápasu už prejavila únava.

 

Mgr. Radoslav Kolník, Ilustr. foto: -pb-

Populárne články