Connect with us

Novinky

Hokej: Havrani sa medzi hokejovými batoľatami v Novom Jičíne nestratili

Published

on

Reklama

V sobotu 28 októbra sa hokejové nádeje HK Havrani zúčastnili „Turnaja hokejových batoliat“ v Novom Jičíne, určený pre ročníky 2011 a mladších. Hralo sa systémom 4 hráči plus brankár – na tretinu ľadovej plochy na 20 minút.

V 1. zápase skupiny sme sa stretli s VSK Technika Brno, ktorým sme po vcelku vyrovnanom priebehu podľahli 1:3. Následne sme po krátkej pauze hrali s domácimi „ďáblikmi“ Nový Jičín a naši mladí Havrani zvíťazili presvedčivo 7:3. V poslednom zápase skupiny sme po dobrom obede vykorčuľovali na ľad proti SK Prostějov 1913. Naši hokejisti pokračovali v dobrom výkone a vyhrali rovnako 7:3. Víťazstvo chlapci oslávili radostne a na spoločnej kope – hromadným naskákaním na svojho brankára.Týmto výsledkom sme skončili v základnej skupine na 2.mieste.

Reklama

V záverečnej fáze turnaja, o 4.-6.miesto, sme sa stretli s 2 tímami z Trenčína. Zápas s MG Kids Trenčín sa našim chalanom vôbec nevydaril a podľahli výborne hrajúcim „gáboríkovcom“ 0:11. Druhý zápas s Jokers Academy bol podstatne vyrovnanejší a výsledok bol dlho otvorený. Havrani zlepšili hru, v zápase sme však nakoniec podľahli 6:9. Týmto výsledkom sme na turnaji skončili na solídnom 6. mieste z 12 tímov. Celkovým víťazom sa stala Lokomotíva Nové Zámky, pred Ocelářmi Třinec a na 3. mieste skončila VSK Technika Brno.

Reklama

Na záverečnom ceremoniáli chlapci dostali pamätný pohár a medaily za umiestnenie. Turnaj v  Novom Jičíne bol dobre zorganizovaný, s kvalitným obsadením a v peknej atmosfére, ktorú vytvorili rodičia. V každom zápase dostal najlepšie hrajúci hráč z tímu motivačné ocenenie „Hviezda zápasu“. Nebolo núdza ani o vtipné momenty… 1 nováčik z nášho tímu nereagoval viackrát v zápale boja na rozhodcovo písknutie čiže pokyn na striedanie hráčov. Hral ďalej hoci jeho spoluhráči už boli dolu z ľadu – raz ho dokonca z ľadu musel odniesť na striedačku rozhodca ☺.

Peter Michalec

Populárne články