Connect with us

Šport

Hokej: Havrani s novým trénerom prvý raz vyhrali

Published

on

Reklama

V nedeľu 4. januára cestovali hokejisti ŠHK37 Piešťany do Martina na súboj s extraligovým tabuľkovým susedom. Hokejisti Piešťan tretí zápas pod vedením nového trénera zvládli a po prvý raz vyhrali. Martin zdolali tesne 3:2.
Piešťanci sa ujali vedenia v zápase ako prví. Na konci jedenástej minúty vystrelil spoza obrancu Tibor Kutálek a prekonal domáceho brankára. Viac gólov v prvej tretine nepadlo.

hokej pn martinIlustr. foto: Laco Duračka

Reklama

V druhej pre zmenu dali jediný gól Martinčania. Už po 36 sekundách druhého dejstva sa v presilovke, keď štyri sekundy pred koncom prvej tretiny išiel na trestnú lavicu Holovič, sa presadil Peter Smrek tvrdou strelou, ktorá prešla cez všetko, čo stálo v ceste.
Rozuzlenie vyrovnaného duelu priniesla až tretia tretina. V nej na 2:1 pre domácich zvýšil v 43. minúte Tomáš Brcko. Havrani vyrovnali v 54. minúte z hokejky Iva Kotašku, ktorý od modrej ponad vyrážačku prekonal Jakuba Čecha. Víťazstvo na stranu hostí strhol v 58. minúte strelec úvodného gólu duelu Tibor Kulálek, ktorý pohodlne zakončoval do prázdnej brány po výbornej práci Dušana Pašeka.
Havrani sú po 39 kolách na ôsmom mieste extraligovej tabuľky, keď na siedmy Martin strácajú 6 bodov a pred deviatou Žilinou majú náskok 7 bodov. Najbližšie sa hokejisti ŠHK37 Piešťany stretnú s Nitrou na jej ľade 6.1.2015 o 17:30 h.
-th-

Reklama

Populárne články