Connect with us

Šport

Hokej: Havrani prehrali v Trenčíne

Published

on

Reklama

Piešťanskí hokejisti za podpory fanúšikov, ktorí sa vybrali na stretnutie vlakom, hrali v piatok 4. januára extraligový zápas v Trenčíne. S Duklou mali doteraz negatívnu extraligovú štatistiku dve prehry a jedna výhra. Dnes si ju opäť zhoršili keď prehrali 2:3 po predĺžení.

Reklama

Prvý gól duelu strelili Havrani, keď v deviatej minúte využil presilovú hru Richard Filip. Trenčania však dokázali bleskurýchle odpovedať a už o minútu vyrovnali na 1:1 z hokejky Petra Sojčíka.

V polovici stretnutia sa Piešťancom podarilo streliť druhý gól. Dukla si vytvárala tlak, ale po peknej akcii Havranov, keď sa nepodarilo trafiť puk Lisoňovi po prihrávke Šišovského, sa ho zmocnil Marek Mertel a aj pomocou teču niektorého z hráčov posunul svoj tím do vedenia. Do kabín sa však opäť odchádzalo za vyrovnaného stavu. Na konci 37. minúty po peknej prihrávke Tybora prestrelil Tomekove betóny Richard Lelkeš, 2:2.

Reklama

REKLAMA

V poslednej tretine gól nepadol a nasledovalo predĺženie. Obe mužstvá ho začali opatrne, akoby čakali na samostatné nájazdy. Avšak na začiatku štvrtej minúty predviedla dvojica Sojčík  – Tybor ukážkovú akciu a druhý menovaný zasunul puk do prázdnej brány. Trenčania tak zvíťazili 3:2 po predĺžení.

Autor: db Ilustračné foto: T. Hudcovič

Populárne články