Connect with us

Šport

Hokej: Havrani prehrali doma s Trenčínom

Published

on

Reklama

Piešťanskí extraligoví hokejisti privítali na domácom ľade v nedeľu 27. januára Duklu Trenčín. Z doterajších štyroch zápasov sa tri razy tešili z víťazstva Trenčania a raz Piešťanci, výsledky však boli vždy pomerne tesné.

[singlepic id=39537 w=560 h=373 float=center]Prvá tretina považského derby bola bezgólová. V jej závere hrala Dukla presilovku a Havrani tŕpli aby neutŕžili ich obľúbený gól do šatne. Nestalo sa, avšak  presilovka Trenčanov pokračovala aj na začiatku druhej tretiny a sekundu pre návratom vylúčeného Filipa ju využil Peter Sojčík. V polovici duelu sa Piešťancom podarilo vyrovnať na 1:1. Po Peškovej prihrávke strieľal do prázdnej brány Martin Chylo.

Reklama

V piatej minúte poslednej tretiny mala Dukla výhodu presilovky o dvoch hráčov, ktorú zužitkovala priam expresne po 14-tich sekundách. Ján Pardavý si vymenil puk s Bokrošom a prepálil Tomeka.  Definitívne rozhodnutie zápasu prišlo v 55 minúte, keď sa po brejku Trenčanov a zmätku pred bránou dostal puk Petrovi Sojčíkovi medzi kruhy a ten pomedzi ležiacich hráčov trafil presne – 1:3. Rozčúlený brankár Tomek zahodil hokejku za čo si vyslúžil trest 10 minút, ktoré za neho odsedel Mertel.

Najbližšie čaká Havranov v utorok 29. januára výjazd do Banskej Bystrice.

Reklama

[nggallery id=2123]

Autor: ht Foto: Tomáš Niščák

 

Populárne články