Connect with us

Šport

Hokej: Havrani prehrali doma s Bystricou po nájazdoch

Published

on

Reklama

V piatok 2. novembra privítali hokejisti ŠHK 37 Piešťany v rámci 17. kola hokejovej extraligy na domácom ľade mužstvo HC´05 Banská Bystrica. Nečakane tretí klub v ligovej tabuľke hostil taktiež tretí klub, ale od konca. Na ľade to však akosi nebolo vidieť, hokej nebol krásny ale bojovný. Zápas skončil v riadnej hracej dobe 2:2. O víťazovi rozhodli až nájazdy.

[singlepic id=37097 w=520 h=340 float=center]

Reklama

Prvý gól padol už po minúte hry. Henrich Ručkay prekorčuľoval od vlastnej modrej pomedzi banskobystrických obrancov a  s ľahkosťou prekonal hosťujúceho brankára. Piešťany viedli 1:0. Bystričanom sa podarilo vyrovnať v jedenástej minúte, keď Matej Češík prekonal počas presilovky Tomáša Tomeka. Trištvrte minúty pred koncom prvej tretiny využili presilovku aj domáci. Strelcom gólu na 2:1 bol Richard Filip.

V druhej tretine nevyužili domáci štvorminútovú presilovku, ani ani ďalšie početné výhody. Skórovať sa nepodarilo ani hosťom a tak si na ďalší gól museli diváci počkať až do 14-tej minúty tretej tretiny. Na 2:2 vyrovnal Bystričan Michal Hudec.  V závere riadnej hracej doby mal šancu strhnúť víťazstvo na stranu Piešťan Melichárek, ale nebol  úspešný.

Reklama

V predĺžení hrali obe mužstvá presilovky, avšak bez gólového efektu a tak nasledovali samostatné nájazdy. V nich boli úspešnejší hráči Banskej Bystrice, Havrani tak prehrali 2:3.

SAMOSTATNÉ NÁJAZDY – detaily
STAV HRÁČ BRANKÁR
0 : 0 37 Jozef Haring (PIS) 2 Andrej Košarišťan (BBS)
0 : 1 55 Filip Nemček (BBS) 51 Tomáš Tomek (PIS)
1 : 1 91 Samir Saliji (PIS) 2 Andrej Košarišťan (BBS)
1 : 1 19 Michal Hudec (BBS) 51 Tomáš Tomek (PIS)
1 : 1 25 Tibor Melichárek (PIS) 2 Andrej Košarišťan (BBS)
1 : 2 17 Ján Sýkora (BBS) 51 Tomáš Tomek (PIS)

[nggallery id=2007]

Autor: db Foto: T. Hudcovič

Populárne články