Connect with us

Šport

Hokej: Havrani prehrali derby v Trenčíne hladko 0:4

Published

on

Reklama

V utorok 30. decembra cestovali hokejisti ŠHK37 Piešťany na derby do Trenčína. Žiaľ ani druhý zápas pod vedením nového trénera neskončil víťazstvom Havranov. S Duklou Trenčín prehrali  jasne 0:4.

_MG_0412

Reklama

REKLAMA

silvester

Reklama

Piešťanci sa mohli ujať vedenia už po jeden a pol minúte hry, avšak tutovku Haringa, ktorú vypracoval Rapáč, zneškodnil výborným zákrokom brankár Konrád. O minútu neskôr mala šancu Dukla v oslabení. Traja domáci sa rútili do brejku, finálnu prihrávku však Lintner nespracoval. V polovici prvej tretiny hrali Havrani 4-minútovú presilovku, nič z nej však nevyťažili a keď nevyužili presilovku ani Trenčania, skončila prvá tretina bez gólov.

V druhej tretine rástol tlak Trenčína, ktorý vyústil do gólu v 28. minúte. Anderson strieľal od modrej, k odrazenej strele sa dostal Šišovský, ktorý naservíroval puk pred prázdnu bránu Martinovi Filovi. Dukla zvýšila na 2:0 v 37. minúte. Peter Šišovský nemal komu nahrať, tak si obhodil obrancu, počkal na pohyb brankára a skóroval do odkrytej časti piešťanskej svätyne.

Tretia tretina patrila gólovo opäť iba Trenčanom. V 48. minúte skóroval Ondrej Mikula a v 55. Jenis Anderson, keď využil presilovku. Havrani doplatili v tretej tretine na vylúčenia, keď hrali trikrát v oslabení.

Duel v Trenčíne sledovalo 2530 divákov. Najbližšie nastúpia hokejisti ŠHK 37 Piešťany v nedeľu 4. januára na proti Martinu na jeho ľade.

-th- Ilustračné foto: T. Hudcovič

Populárne články