Connect with us

Šport

Hokej: Havrani predviedli proti Dukle famózny obrat

Published

on

Reklama

V 45. kole hokejovej extraligy privítali hráči ŠHK 37 Piešťany na domácom ľade v derby Duklu Trenčín. Zápas sa pre nich vôbec nezačal dobre, v tretej minúte už prehrávali 0:1 a v polovici stretnutia 0:3, avšak Tibor Kutálek hetrikom zavelil k obratu. Havrani napokon zvíťazili 4:3.

havrani
V tretej minúte sa ako prví gólovo presadili Trenčania. Denis Hudec dostal peknú prihrávku spoza brány, kde trošku zaspali domáci obrancovia a Patrik Rybár po prvý raz kapituloval. Ďalší gól padol až v šiestej minúte druhej tretiny. Jeho autorom bol Vladimír Nemec. Ten istý hráč sa presadil aj o štyri minúty. V polovici stretnutia tak bolo skóre 0:3.
Potom však prišla šesťminútovka Tibora Kutáleka. Ten v 33. minúte v prečíslení 2 na 1 dlho váhal či prihrať a tým akoby uspal trenčianskeho brankára. Konrád mu poskytol dostatok priestoru v ľavom hornom rohu brány, kde Kutálek presne trafil. Ďalší gól pridal o štyri minúty. Opäť sa dostal do prečíslenia, kde tento raz zvolil strelu príklepom a tá skončila pod brvnom trenčianskej brány. O dve minúty urobila obrana Trenčína hrúbku, za ktorú opäť pykala. Kutálek dostal presnú prihrávku do brejku medzi dvoch obrancov a nemýlil sa – 3:3.
Záverečnú gólovú bodku dal Branislav Rapáč v 43. minúte. Jarkko Leppänen nevystrelil najlepšie, ale k odrazenému puku sa dostal Rapáč a bolo 4-3. Skóre sa aj napriek snahe Trenčanov už nemenilo.
-th- Ilustr. foto: mp

Reklama

Populárne články