Connect with us

Šport

Hokej: Havrani podľahli doma Dukle Trenčín

Published

on

Reklama

V jedenástom kole slovenskej hokejovej extraligy hostili v nedeľu 13. októbra hokejisti ŠHK 37 Piešťany v považskom derby družstvo Dukla Trenčín. V predchádzajúcom vzájomnom zápase pod hradom Matúša Čáka dostali Havrani 6 gólov a dali len dva, tak mali Trenčanom čo oplácať. Žiaľ nepodarilo sa. Havrani prehrali 1:2. 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H7CQc5DG1XQ&feature=youtube_gdata[/youtube]

Reklama

Obyvateľov Piešťan upozornili pred  zápasom na susedské derby členovia fanklubu HFC´04, ktorí podvečer absolvovali pochod mestom. Hlasným skandovaní povzbudzovali, ľudí aby tiež prišli podporiť piešťanských hokejistov. Povzbudzovali samozrejme aj počas duelu, ale žiaľ Havrani ich energiu v góly premeniť nedokázali.

Gólový účet duelu otvorili v 17. minúte Trenčania. Autorom gólu bol Tomáš Komínek, ktorému asistovali hokejoví matadori v trenčianskych službách Rastislav Pavlikovský a Richard Lintner.  V polovici stretnutia Dukla využila hneď prvé vylúčenie [singlepic id=47354 w=320 h=240 float=left]piešťanského hráča a po góle Vladimíra Kútneho sa ujala vedenia 2:0. O dve minúty sa presadili aj domáci. Autorom gólu na 1:2 z pohľadu Havranov bol Matej Mišura. V druhej tretine boli domáci výrazne strelecky aktívnejší, ale narážali na dobre chytajúceho Lašáka.

Reklama

V tretej tretine už gól nepadol napriek tomu, že Piešťanci mali výhodu troch presiloviek.

V utorok cestujú Havrani do Žiliny, v piatok do Skalice. Doma sa predstavia opäť v nedeľu proti Zvolenu.

Autor: ht Ilustračné foto: ht

REKLAMA

ijav-ucto

Populárne články