Connect with us

Šport

Hokej: Dva zápasy, dva hetriky

Published

on

Reklama

Šesť gólov v posledných dvoch zápasoch piešťanských prvoligových hokejistov strelili dvaja hráči. V Liptovskom Mikuláši zaknihoval hetrik kapitán Ján Románek, keď vďaka nemu Piešťanci vyhrali v predĺžení a v utorok 15. novembra sa doma proti Prešovu blysol hetrikom Miroslav Pupák. Piešťanci zdolali HC Prešov 4:0.

[singlepic id=22006 w=320 h=240 float=right]V prvej tretine hrali Piešťanci jednu presilovku, Prešovčania dve, avšak ani jedno družstvo početnú výhodu nevyužilo. Prvý gól zápasu pripísali rozhodcovia Miroslavovi Pupákovi na začiatku 16-tej minúty, tesne potom ako vypršal trest jeho spoluhráčovi Vladimírovi Urbanovi, avšak gól si dali Prešovčania po nedorozumení obrancu s brankárom v podstate sami.

Reklama

Druhý gól pridal Miroslav Pupák presne dve minúty po návrate z kabín, počas presilovej hry o dvoch hráčov. Na 3:0 zvýšil opäť Pupák v polovici 38. minúty, keď mu asistovali Jánoš a Mišura. Gólový sumár zápasu uzavrel Jozef Haring v čase 51:26, keď využil  vylúčenie Prešovčana Tomáša Špilu po prihrávkach Peška a Románka. Piešťanci sú v aktuálnej prvoligovej tabuľke tretí, keď na lídra Spišskú Novú Ves i druhý Bardejov strácajú jediný bod. Spišiaci však majú jeden zápas k dobru.

V piatok 18. novembra cestujú hráči ŠHK 37 Piešťany na derby zápas do Topoľčian. V utorok 22. novembra o 18:00 h privítajú doma doterajšieho lídra zo Spišskej Novej Vsi.

Reklama

[nggallery id=1220]

Autor: db Foto: Tomáš Vajsábel

Populárne články