Connect with us

Šport

Hokej: Cena permanentiek na Havranov výrazne klesla

Published

on

Reklama

V hokejovej extralige zostáva rovnaké klubové zloženie ako vlani. Pro-Hokej informoval, že do stanoveného termínu (1. august) splnili povinnosti vyplývajúce z podmienok pre udeľovanie a nakladanie s extraligovou licenciou všetky doterajšie extraligové kluby. Klub ŠHK 37 Piešťany chce v novej sezóne prilákať na štadión viac fanúšikov. Lákadlom má byť aj nižšia cena vstupenky a permanentky.fanusikovai shk

V prvej extraligovej sezóne Havranov bola priemerná návštevnosť hokejových zápasov 2204 divákov, čo predstavovalo 68 percentnú vyťaženosť štadióna a tretie miesto na Slovensku. V ďalších sezónach zaznamenali Havrani pokles návštevnosti. Vlaňajšia priemerná domáca extraligová návštevnosť bola tesne pod tisíc ľudí. Vedenie klubu na tento trend reagovalo v januári znížením vstupného na 3,5 eura na jeden zápas, čo platilo pre vstupenku na státie i sedenie. Toto vstupné bude platiť aj v nasledujúcej sezóne.

Reklama

Navyše na nadchádzajúcu sezónu budú lacnejšie aj permanentky.  Permanentka na 28 zápasov základnej časti, plus prípravné zápasy, bude stáť hokejových fanúšikov 80 eur. Bonusom je platnosť celosezónnej vstupenky aj na  prípadné vyraďovacie (štvrťfinálové) duely.  Členovia fanklubu ušetria viac, pretože permanentka pre nich stojí 50 €. Najnižšia cena permanentky je pre dôchodcov nad 70 rokov. Tí za ňu zaplatia iba 15 eur.

Pre porovnanie ceny vstupeniek v sezónu 2013/14 boli na sedenie 5 eur a 4 eurá na státie. Permanentka na státie stála 135 eur a na sedenie 105 eur. Fanklub platil 80 eur. Vlani boli na začiatku sezóny jednorazové vstupenky v rovnakej cene. Permanentky boli oproti predošlej sezóne o 15 eur lacnejšie. Navyše najvernejší fanúšikova z fanklubu dostali po dohode s vedením klubu permanentky za  40 eur.

Reklama

Tak ako po minulé sezóny zostáva v platnosti, že voľný vstup na zápasy budú môcť vyžívať deti do 10 rokov, ktoré budú v sprievode s dospelou osobou, no nebudú mať nárok na sedačku. Voľný vstup na Havranov platí aj pred imobilných ZŤP spolu s doprovodom.

-red-

Populárne články