Connect with us

Šport

Havranov čaká v play off Skalica, majú s ňou pozitívnu bilanciu

Published

on

Reklama

Extraligoví nováčikovia prekvapili hokejové Slovensko. Hneď v prvej sezóne sa prebojovali do štvrťfinále, kde si zmerajú sily s HK36 Skalica. Fanúšikovia ich môžu na domácom lade povzbudzovať už v piatok a v sobotu (8. a 9. marca).

Reklama

So Skalicou odohrali Havrani svoj prvý extraligový zápas. Zdolali ju vysoko 8:2 a z pohľadu streleckej úspešnosti to bol ich najvydarenejší duel. Pozitívna je aj celková bilancia vzájomných stretnutí. V štyroch zo šiestich mali prevahu Piešťanci.

„Vstupujeme do neho zo štvrtej pozície, čo značí, že zápasy play-off začíname pred domácimi fanúšikmi 8. a 9. marca 2013 sériou na štyri víťazné zápasy proti HK 36 Skalica s výnimočným Žigmundom Pálffym,“ informuje web shk37piestany.sk.

Reklama

REKLAMA

fitness sity dieta

Permanentky, ktoré si fanúšikovia kúpili pred začiatkom sezóny platia aj na štvrťfinále. Cenu vstupeniek na tieto zápasy však klub upravil. Lístok na sedenie bude stáť 5 eur a na státie 4 eurá. Predpredaj začína 7. marca o 14.00 h.

„V prípade úspešného zvládnutia štvrťfinále play off sa vedenie hokejového klubu ŠHK 37 Piešťany rozhodlo, že ako bonus pre verných fanúšikov, ktorí podporili klub zakúpením si sezónnych permanentných vstupeniek pred začiatkom sezóny, ponechá aj pre ďalšiu časť (semifinále) súťaže permanentky v platnosti,“ píše klubová web stránka.

(red)

Populárne články