Connect with us

Šport

Havrani sa z turnaja v Martine vracajú bez výhry

Published

on

Reklama

Naši hokejisti nedokázali vo víkendových zápasoch zdolať Martin ani Mladú Boleslav. S účastníkmi slovenskej extraligy prehrali 2:0 a s českými víťazmi celého turnaja 3:2. Mounfield Cup bol dôležitou súčasťou prípravy na novú sezónu.

[singlepic id=48015 w=560 h=385 float=center]

Reklama

V Martine sa na ňom stretli dva české a dva slovenské hokejové tímy. Piešťanci v piatok nestačili na Hradec Králové. Po troch prehrách teda skončili poslední.

Najvyrovnanejší zápas uhrali v sobotu proti domácemu Martinu. Góly nepadli ani v prvej ani v druhej tretine. V úplnom závere sa však našim tento stav nepodarilo udržať. Po prvom góle v Piešťanskej bráne iba štyri minúty pred koncom, stiahol tréner Roman Sýkora brankára. Súper potom potvrdil svoju prevahu druhým gólom.

Reklama

MHC Mountfield Martin – ŠHK37 Piešťany 2:0 (0:0,0:0,2:0)

Pred nedeľným zápasom s Mladou Boleslavou bolo jasné, že český klub celý turnaj vyhrá a Piešťany budú posledné. Možno aj preto skončila prvá tretina bez gólu. Do druhej tretiny išla Mladá Boleslav s vyšším nasadením a jaj hráči skórovali hneď dvakrát. Tretí gól padol do našej brány na začiatku poslednej tretiny. Havrani sa presadili až v jej druhej polovici, keď presne mierili Peter Lichanec a Matej Hamrák. Vyrovnať alebo otočiť zápas vo svoj prospech však už nedokázali.

BK Mladá Boleslav (CZE) – ŠHK37 Piešťany 3:2 (0:0,2:0,1:2)

(red) ilustr. foto: ht

Populárne články