Connect with us

Šport

Havrani prekonali nepriaznivú sériu, v Banskej Bystri vyhrali po predĺžení

Published

on

Reklama

Až sedem zápasov potrebovali piešťanskí hokejisti na to, aby konečne vyhrali. Prelomiť nešťastnú sériu sa im podarilo včera v Banskej Bystrici, kde po výsledku 3:2 po predĺžení získali dva body.

hokej pn bbIlustr. foto: Laco Duračka

Reklama

REKLAMA:

420pnky1

Reklama

Gólovo otvoril zápas Matej Mišura až na konci prvej tretiny. Na jeho zásah odpovedal dvoma góly v prostrednej časti zápasu domáci hráči Petr Kafka a Branislav Bendík. Uprostred tretej tretiny vyrovnal na 2:2 Filip Hudec a zápas sa v riadnom hracom čase skončil remízou. Už v úvode pridanej pätminútovky presne mieril Tomáš Brňák a rozhodol o víťazstve „havranov“.

„Do zápasu sme išli s jedinou myšlienkou a to prelomiť konečne smolu, ktorá sa nás držala. Do zápasu sme vstúpili zodpovedne a nepúšťali sme súpera prakticky k ničomu. Dokázali sme sa dostať do vedenia, čo nám psychicky pomohlo a cez prestávku nám tréner, prizvukoval, aby sme pokračovali v našej hre. V úvode druhej časti však prišla chvíľková strata koncentrácie a hneď sme nielen, že stratili vedenie, ale  súper sa dostal behom par sekúnd do vedenia. Nevešali sme však hlavy a  bojovnosťou sme dokázali vyrovnať a rýchlym gólom v predĺžení sme dotiahli zápas do víťazného konca za čo sme všetci veľmi radi,“ povedal po zápase pre stránku shk37piestany.sk Filip Hudec, autor vyrovnávajúceho gólu.

(red)

Populárne články