Connect with us

Šport

Havrani porazili Dunaújváros až po samostatných nájazdoch

Published

on

Reklama

Hokejisti ŠHK 37 majú za sebou posledný prípravný zápas na domácom ľade. Duel Piešťanci vyhrali 5:4, avšak rozhodnutie priniesli až samostatné nájazdy. Najbližšie Havranov na piešťanskom zimnom štadióne uvidíme v extraligovom stretnutí 21. septembra so Skalicou.

[singlepic id=32837 w=320 h=240 float=right]Naši sa s hosťami z Maďarska v utorok 4. septembra poriadne potrápili. Skóre otvoril Ákos Kiss, ale rýchlo mu odpovedal Henrich Ručkay, ktorému asistovali jeho brat Jakub a Richard Filip. Druhú tretinu mali pod palcom hostia. Do bránky Havranov strelili dva góly. Po prestávke však Piešťanci chytili druhý dych najprv počas presilovky znížil Jozef Haring, potom vyrovnal Martin Chylo, ale v zápätí sa presadil aj súper a pár sekúnd pred koncom sa zdalo, že hostia vyhrajú. Na poslednú chvíľu sa však opäť podarilo vyrovnať Jozefovi Haringovi. Nasledovali samostatné nájazdy, v ktorých vybojoval víťazstvo pre ŠHK 37 Piešťany Michal Peško.

Reklama

Posledný prípravný zápas na domácom lade sledovalo 456 divákov. Už 21. septembra, v prvom extraligovom domácom stretnutí s HK 36 Skalica budú Havrani potrebovať silnejšiu podporu z publika.

-mp-

Reklama

Populárne články