Connect with us

Šport

Havrani odštartovali prípravu

Published

on

Reklama

V hokejovom tíme je niekoľko nových tvárí, na trénerskom poste vystriedal Milana Klementa Roman Sýkora. Prvý tréning mali „havrani“ v nedeľu 3. augusta. V prípravnom zápase proti francúzskemu národnému výberu 23 ročných hráčov sa predstavia v utorok 5. augusta o 18.00 h.

[singlepic id=56834 w= h= float=center]

Reklama

Nový tréner Roman Sýkora (na snímke) privítal na ľade 33 hráčov, z toho troch brankárov. Z nich by mala v priebehu najbližšieho mesiaca vzniknúť finálna podoba tímu, ktorý bude v blížiacej sa sezóne bojovať v slovenskej extralige. Zatiaľ sú známe mená brankárov. Budú nimi Martin Šúrek, ktorý už za „havranov“ krátko chytal, odchovanec piešťanského hokeja Matej Kičina a talentovaný Patrik Rybár.

Novými obrancami sú Michal Valjent, Michal Srnec, Jakub Makovský a Eduard Šedivý. V útoku sa na piešťanskom lade premiérovo predstavia Richard Vaculín, Filip Nemeček, Filip Martinec, Peter Lichanc a Branislav Rapáč.

Reklama

Extraliga pre mužstvo ŠHK 37 Piešťany štartuje už 12. septembra. „Havrani“ budú o prvé body bojovať v Martine. Ešte predtým tam absolvujú turnaj s účasťou Hradca Králové a Mladej Boleslavi. Okrem utorkového zápasu proti Francúzom ich môžu domáci fanúšikovia prísť povzbudzovať aj vo štvrtok 7. augusta proti kazašskému Irtyš Pavlodar. V druhej polovici mesiaca si doma zmerajú sily s SHK Hodonín (19. 8.), Graz 99ers (26. 8.) a DAB Doc. Dunaújváros (2. 9.).

/red/ foto: Tomáš Hudcovič

Populárne články