Connect with us

Novinky

Hádzaná: Po remíze so Stupavou utŕžili hádzanári prehru v Martine

Published

on

Reklama

Hádzanári MHK Piešťany majú za sebou v nadstavbovej časti 1. ligy už 3 súboj o body v tabuľke o celkové 1. až 4. miesto. V nedeľu 9. apríla privítali na palubovke Gymnázia Pierra de Coubertina HC Tatran Stupava, pričom vo vyrovnanom zápase sa nakoniec zrodila remíza 24:24. Počas uplynulého víkendu cestovali do Martina, kde domáci Martinčania nenechali nič na náhodu a po polčase 19:12 zvíťazili v pomere 36:25. Piešťanci aktuálne udržiavajú na čele tabuľky jednobodový náskok pred tímom Stupavy. Najbližšie nastúpia na palubovke HK Slovan Levoča a pred domácim publikom sa predstavia až 20. mája proti MHK Martin.

Reklama

V úvode zápasu domáci Martinčania hýrili aktivitou a presadzovali sa v útoku. Výborne bránili, chyby a nepresnú streľbu Piešťan trestali gólmi z protiútokov. Piešťany boli v obrane nedôrazné a dostávali lacné góly. V 9. minúte viedli domáci už 6:1 a Piešťany v 15. minúte upravovali na 8:4, no po nedôraznosti v útoku a nepresnej streľbe prehrávali v 20. minúte 14:7. V 24. minúte bolo 17:8 a v závere polčasu upravili hostia na 19:12.

V druhom polčase začali Piešťany aktívne a v 34. minúte znížili na 20:15. V útoku sa im v ďalšej fáze zápasu nedarilo presadzovať cez koncentrovanú obranu Martinčanov a nevychádzala im streľba. V 47. minúte strelili iba jeden gól a prehrávali 31:16. V závere zápasu Piešťany už iba zmiernili prehru na 36:25.„Do Martina sme cestovali bez viacerých hráčov. Domáci nastúpili v najlepšom zložení a od začiatku na nás vyleteli . Nehrali sme dobre, kopili sme chyby nielen v útoku a v obrane sme nepomohli brankárom. Domáci si rýchlo utvorili pohodlný náskok ktorý ich upokojil a hrali si svoju hru, škoda druhého polčasu keď sme stiahli na 20:15. Miesto toho, aby sme zápas zdramatizovali nám nič nevychádzalo. V tomto zápase boli Martinčania lepším družstvom a zaslúžene vyhrali. My sme v sezóne utrpeli druhú prehru, treba sa z nej poučiť . Teraz nás čakajú dva ťažke zápasy v Levoči a Stupave,“ povedal k súboju tréner MHK Piešťany Martin Nedorost.

Reklama

Zostava Piešťany: Kapša, Kosák – , Matejovič I., Halo 7, Strižinec 4, Majerník 6, Salvata 4, Macek 1, Stano, Kotula, Vlado 3

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“3563″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“180″ thumbnail_height=“120″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“0″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“0″ slideshow_link_text=“[Show as slideshow]“ order_by=“pid“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“1500″]

-lt/MHK Piešťany/Tabuľka – slovakhandball.sk/Foto zo zápasu so Stupavou: lt-

Populárne články