Connect with us

Novinky

Hádzaná: Muži pokračujú v spanilej jazde, doma zdolali Kolárovo

Published

on

Reklama

Mestský Hádzanársky Klub Piešťany privítal v nedeľu 3. decembra v hale Gymnázia Pierra de Coubertina družstvo Hádzanársky športový klub – 74 Kolárovo. Hostia z južného Slovenska nedokázali domácim konkurovať a tí na konci šiestej minúty viedli už 5:0. Prvý polčas nakoniec vyhrali Piešťanci 20:10 a pohodlný desaťgólový náskok udržiavali až do záverečného hvizdu, skóre sa zastavilo na 34:24. Z domácich sa v útoku najviac darilo Róbertov Sedláčkovi, ktorý nastrieľal 12 gólov, Lukáš Halo pridal 8 presných zásahov.

Reklama

Hádzanári MHK Piešťany víťazstvom potvrdili tretie miesto v tabuľke a vynikajúce výkony z posledných kôl, keď v posledných ôsmych kolách nestratili ani jediný bod. Posledný tohtoročný zápas odohrajú už v nedeľu 10. decembra o 10.30 hodine na palubovke HK Vajnory, pozor si budú musieť dať najmä na obávaného strelca Lukáša Kožíka, ktorý s 89 gólmi kraľuje tabuľke strelcov. Zimná prestávka bude trvať až do 18. februára, kedy sa Piešťanci predvedú doma proti tímu Bratislava Handball Academy.

„Súper z konca tabuľky podal sympatický snaživý a bojovný výkon. Na začiatok sme nastúpili v základnej zostave, ktorá sa počas zápasu poriadne obmenila. Na ihrisku sa vystriedali všetci hráči. Prvý polčas dobre fungovala obrana a v druhom polčase hráči chceli nechať naši hráči vyniknúť aj brankárov, často otvárali stred bránkoviska. To sa nám však môže s lepším súperom vypomstiť. V druhom polčase sme sa predbiehali v zahladzovaní čistých šanci a robili sme veľa technických chýb. Škoda, že sme si nevyskúšali ešte viaceré herné kombinácie, ale je dobré, že sme sa s domácim prostredím rozlúčili víťazstvom. Ďakujeme fanúšikom za skvelú kulisu,“ povedal o zápase tréner domácich hádzanárov Martin Nedorost.

Reklama

MHK Piešťany – Kolárovo 34:24 /20:10/
Zostava a góly Piešťany: Kapša, Kosák Javorček – Fejes 1, Sedláček – 12, Salvata – 2, Halo – 8, Jakubík, Macek – 3, Kotula – 1, Jaššo 5, Stano, Majerník – 2

-lt/Zdroj: Slovenský zväz hádzanej/Foto: lt-

Populárne články