Connect with us

Šport

Futsal: Draci remizovali s hráčmi z Nového Mesta

Published

on

Reklama

Derby zápas so všetkým, čo k tomu patrí. Aj tak sa dá nazvať súboj tímov FK Dragons Podolie a Etna Nové Mesto nad Váhom. Šance sa striedali na oboch stranách a skóre sa pokojne mohlo meniť už v prvom polčase, no obaja brankári boli proti. Skvelými zákrokmi sa vyznamenal či už na jednej strane brankár domácich Kucharovič, ktorý viackrát priviedol Drakov do zúfalstva, no na druhej strane Trebatický taktiež zlikvidoval niekoľko samostatných nájazdov a vytiahol ďalšie dôležité zákroky. Do šatne tak oba tímy odchádzali bez gólu.

futsal-etna

Reklama

Druhý polčas pokračoval v nastolenom vysokom tempe. Vedenia sa ujali hostia gólom Halása. Etna však dokázala pomerne rýchlo odpovedať, keď Ján Tuka sám zoči-voči Trebatickému nezaváhal. Hostia však následne pridali ďalšie dva góly, keď najprv strelu Makaru tečoval Halás a o pár minút neskôr si Makarovú prihrávku dopravil do vlastnej siete Ján Tuka. Draci sa však z dvojgólového vedenia dlho netešili a už o pár minút inkasovali gól z halovky Jozefa Tuku po peknej akcii v ktorej nechýbal Madro. Zápas vrcholil, šance stále pribúdali, no skóre sa nemenilo. Už sa zdalo, že si Draci pripíšu ďalšie víťazstvo, no v záverečnej powerplay sa domácej ETNE podarilo vyrovnať so zvukom sirény krásnym gólom Madru do šibenice. Draci si tak odvážajú „len“ 1 bod, remíza je však vzhľadom na priebeh zápasu spravodlivá.

ETNA SK NM – FK Dragons Podolie 3:3 (0:0)

Reklama

Góly: Tuka Ján, Tuka Jozef, Madro – Halás, Tuka Ján (vl.)

Zostava Etna: Kucharovič (Krajčík)- Tuka Ja., Tuka Jo., Madro, Osuský, Gajdošík, Vereš

Zostava Dragons: Trebatický (Bobocký I.)- Bobocký R., Směřička, Halás, Makara, Lackovič, Líška, Trebatický Mar., Šimor- Pyšný

Divákov: 130

(rb)

Populárne články