Connect with us

Šport

Futbal: Zápas prvého s druhým bol pre Piešťany ťažký, remíza zaslúžená

Published

on

Reklama

Siedme kolo piatej ligy skupiny západ priniesol atraktívny súboj prvého celku tabuľky FK Bestrent Horná Krupá a PFK Piešťany. Ten sa v prípade víťazstva mohol bodovo dotiahnuť na súpera.

Zápas začal dobre pre hosťujúci celok z Piešťan, ktorý sa po rýchlom protiútoku v ôsmej minúte zápasu dostal do vedenia. V prvom polčase držali viac loptu na kopačkách hráči PFK, no do polčasu už neskórovali. V druhom polčase zobali opraty do svojich rúk domáci hráči a dostávali Piešťany pod tlak. Naopak skóre mohol zvýšiť po peknej akcii Adama Kusého Piešťany, avšak šancu nevyužili. V 77. minúte sa domáci predsa len dočkali vyrovnania, keď skóroval Jozef Žák.

Reklama

7. koloHorná Krupá – Piešťany 1:1 (0:1)

Góly:  77. Jozef Žák – 8. Milan KlasovitýZostava 7. kola: Budka – Gula, Modrovič, Glos, Sedláček, Grik, Miškech, Korec (90. Doktor), Klasovitý, Kusý, Braniša

Reklama

Martin Krajčovič, asistent trénera mužov: Dnes to bol ťažký a intenzívny zápas, obidve mužstvá chceli bodovať naplno. Dobre sme odštartovali, podarilo sa nám skórovať, po rýchlom protiútoku sa strelecky presadil Milan Klasovitý. V prvom polčase sme ukázali, že vieme držať loptu, ale aj hrať rýchlo smerom dopredu. V druhom polčase sme sa dostávali pod tlak, súper zjednodušil hru, snažil sa dlhými loptami do pokutového územia ohrozovať nášho brankára. Škoda nevyužitej príležitosti, keď sme sa po peknej prihrávke Adama Kusého ocitli sami pred domácim brankárom, ale šancu sme nevyužili. V závere zápasu naši hráči nepokryli v šestnástke hosťujúceho hráča a inkasovali sme gól na konečných 1:1. Treba priznať, že remíza je pravdepodobne zaslúžená. Na záver chceme popriať nášmu hráčovi Maťovi Strelcovi, ktorý je hospitalizovaný v nemocnici, skoré uzdravenie.

Výsledky zápasov mládežníckych kategórií nájdete nawww.pfkpiestany.sk.

Populárne články