Connect with us

Šport

Futbal: Veľké Kostoľany a Drahovce bojujú spolu o Fortuna ligu na dedine

Cieľom projektu Fortuna liga na dedine je preniesť najvyššiu slovenskú futbalovú súťaž do dedinského prostredia. Medzi júnových uchádzačov patria aj tímy z nášho regiónu. Ak uspejú v hlasovaní, dostane zápas 8. ligy Oblastného futbalového zväzu Trnava, extra náboj. Ten už je i tak dosť veľký, keďže v ňom rozhodne o postupujúcom a zároveň sa hrá v rámci hodov.

Published

on

Reklama

 

Reklama

Na to, aby sa prvky Fortuna ligy a tiež priamy prenos na Voyo, stali pre Veľké Kostoľany a Drahovce realitou je potrebné uspieť vo facebookovom hlasovaní. V ňom sú tímy z piešťanského regiónu zatiaľ na druhom mieste a k prvenstvu im veľa nechýba.

Ak im chcete pomôcť, pridajte emotikon 😮 pod grafiku na tejto URL adrese https://www.facebook.com/photo?fbid=251700744128217&set=a.190295106935448.

Reklama

Hlasovanie sa končí už dnes! Výsledky budú vyhlásené zajtra.

Hráči by si v prípade víťazstva v ankete zahrali s oficiálnymi loptami Adidas Al Rihla s logom Fortuna ligy, čakal by ich tradičný nástup ako napríklad pri Zápase mesiaca a fanúšikovia by si mohli užiť fanzónu so súťažami o ceny i ďalšie atrakcie.

-red-

Populárne články