Connect with us

Šport

Futbal: PFK Piešťany zdolal TJ Partizán Domaniža

Published

on

Reklama

Piešťanskí futbalisti boli favoritmi zápasu, ktorý sa hral 20. mája v Domaniži. Od úvodu nenechali favorit nič na náhodu.

[singlepic id=28850 w=320 h=240 float=right]Už v druhej minúte vypichol Urgela domácemu brankárovi malú domov a otvoril skóre – 0:1. O ďalších 5 minút sa k lopte dostal Valla a nádhernou strelou z viac ako 30 metrov zvýšil na 0:2. V 16. minúte unikol Bretschneider, cez Mehdi-Karima sa lopta dostala ku Koprdovi, ktorý si v 16tke položil obrancu a nedal brankárovi šancu – 0:3.6 V 33. Minúte aktívny Bretschneider prihral Rožníkovi, no jeho strelu vyrazil brankár s námahou na roh. Ten rozohral Koprda na hlavu úplne voľného Galbu a bolo 0:4.

Reklama

Až v samom závere polčasu prišla prvá strela domácich, ale Lagínovú strelu z 12 metrov Valo vyrazil. V druhom polčase hostia pokračovali v svojej hre. V 53. minúte sa do šance rútil Rožník, preloboval domáceho brankára, no i bránu. V 59. minúte sa dočkali aj domáci, pri rohovom kope zaváhal Valo a domáci na 3 x poslali loptu do siete – 1:4.

Ďalšie príležitosti už boli výlučne v réžii PFK. Dva krát strieľal zo 16 metrov Rožník, raz nad a raz vedľa. Podobne skončila aj Galbová hlavička po Chebeňovom trestnom kope. V samom závere prišla najkrajšia akcia zápasu. Valla dlhým krížnym pasom preniesol hru na Bretschneidera, ten sklepol pre Riečičiara, ktorý si narazil s Rožníkom a nekompromisne strelil piaty gól, zároveň svoj prvý v drese PFK.

Reklama

26. kolo – 20.05.2012: TJ Partizán Domaniža – PFK  Piešťany 1:5 (0:4)

Góly: 59. ? – 2. Urgela, 7. Valla, 16. Koprda, 33. Galba, 89. Riečičiar.

Žlté karty: Galba (PFK).

Červené karty: –

Zostava Partizán:

Zostava PFK: Valo – Riečičiar, Sailer (46. Chebeň), Bakita, Valla – Bretschneider, Galba (79. Hnilica), Koprda, Mehdi-Karim (46. Ondrejkovič) – Rožník, Urgela.

Autor: Ing. Jaroslav Valo Foto: Tomáš Hudcovič

 

Populárne články