Connect with us

Novinky

Futbal: PFK Piešťany vyhralo hladko v Kľačanoch

Published

on

Reklama

V 6. kole siedmej futbalovej ligy nastúpili v sobotu 9. septembra futbalisti PFK Piešťany v Kľačanoch proti miestnemu OFK. Piešťanci pokračovali vo víťaznom ťažení a zdolali ďalšieho súpera. V Kľačanoch žiaden gól nedostali a strelili ich päť.

Piešťanskí futbalisti sa ujali vedenia v zápase v 10-tej minúte zásluhou Adama Kusého. V 21. minúte zvýšil na 2:0 pre hostí Martin Gula. Ďalšie góly prišli až po prestávke.

Reklama

Do druhého dejstva vstúpili hráči PFK zostra. Hneď v prvej minúte po zmene strán sa druhým gólom do streleckej listiny zápasu zapísal Adam Kusý. Na 4:0 zvýšil najlepší strelec ligy Jozef Glos v 68. minúte. Gólovú bodku za zápasom dal v 87. minúte Adrián Valovič.

Piešťanci v aktuálnom vydaní VII. ligy ešte nenašli premožiteľa a sú na čele tabuľky s osemnástimi bodmi  a skóre 35:4. Jozef Glos zaznamenal v tejto sezóne už šestnásty gól, pričom za šesť kôl nastrieľal polovicu toho čo vlani za celú sezónu.

Reklama

Najbližšie privítajú hráči PFK Piešťany na domácom trávniku v derby zápase v nedeľu 17. septembra o 15:30 h OŠK Moravany nad Váhom.

-th- Ilustračné foto: -th-

 

 

Populárne články