Connect with us

Šport

Florbal: Pávom sa v druhom semifinále nepodarilo pokoriť Púchov, celkovo im patrí 3. miesto

Published

on

Reklama

Florbalisti FBC Páv Piešťany odohrali včera 13. apríla kľúčový semifinálový zápas proti FBK Púchov, v ktorom sa im svojho súpera nepodarilo poraziť a v play-off skončili. Pávom treba poďakovať za výkony i výbornú hru počas sezóny a hlavne celkové bronzové umiestnenie v 2. lige. 

Celý prenos ste mohli sledovať prostredníctvom textového prenosu na stránke udalosti online. Verným fanúšikom sa určite ťažko pozeralo na skóre, narastajúce v náš neprospech, keďže v 35. minúte viedli domáci Púchovčania už 6:0. Naši florbalisti sa však dokázali nadýchnuť k veľkému náporu. Za sedem minút zápasu dokázali vsietiť až štyri presné zásahy a v 44. minúte bolo skóre razom veselšie 6:4. Púchovu sa však podarilo vrátiť do zápasu a celkové skóre 10:5 ukončilo definitívne naše nádeje na majstrovský titul i postup do extraligy.

Reklama

„Ďakujeme za všetku tú dôveru, vieru v nás a za vytrvalé povzbudzovanie našim fanúšikom! Obrovská poklona Vám patrí! Ďakujem hráčom za všetku trpezlivosť na tréningoch a zápasoch. Milanovi Kováčovi za dobrovoľníctvo v pozícií trénera, ktorý to tiež nemal s nami ľahké. Stano Drabant, všetka česť, prevzal kompletnú administratívnu agendu klubu taktiež dobrovoľne. Klobúk dole pred tým ako sme sa drali sezónou chlapci. Rozhodne máme byť na čo hrdí,“ napísal po zápase prezident klubu Matúš Kromholc.

-lt/Zdroj: FBC Páv Piešťany/Foto: archív-

Reklama

Populárne články