Connect with us

Šport

Florbal: Juniori FBC Páv Piešťany ukončili kalendárny rok dvomi domácimi prehrami

Published

on

Reklama

Juniori FBC Páv Piešťany hostili pred Vianocami na domácej palubovke Modru a Banskú Bystricu. Žiaľ aj po trinástom kole extraligovej súťaže si na svoje konto body nepripísali, i keď v zápase proti Modre to bolo tesné.

V sobotu 21. decembra privítali Pávi tímy FBC BlueBerries Modra. Do duelu vstúpili sľubne, keď skóre otvoril v 15-tej minúte Dominik Kišš po prihrávke kapitána Martina Urbana. Druhé dejstvo však patrilo hosťom. V šiestej minúte vyrovnal Milan Juhanyak. Ten istý hráč zaknihoval aj víťaznú prihrávku, keď v štrnástej minúte pri vylúčení Gabriela Kelemena, prihral na gól Samuelovi Nyitrayovi. Viac gólov už v stretnutí nepadlo a tak si body za víťazstvo odniesla Modra.

Reklama

Nasledujúci deň zavítali do Piešťan florbalisti FBK BCF Dukla Banská Bystrica. Stretnutie bolo viac ako bohaté na góly, keď dominoval útok pred obranou, Pávi v ňom však ťahali za kratší koniec. Po dvoch tretinách prehrávali 2:10. V treťom dejstve síce strelili 5 gólov, ale súper pridal 9, a tak na záver stretnutie svietilo na ukazovateli skóre 7:19 v neprospech domácich. Po vianočnej prestávke čaká juniorov FBC Páv Piešťany 11. a 12. januára dvojkolo v Košiciach.

Rozlúčka z trénerom Srncom a prestup dvoch hráčov do Trenčína

V nedeľu pred stretnutím s Banskou Bystricou pripravili Pávi prekvapenie pre už bývalého trénera Michala Srnca. Nechali mu vyrobiť špeciálny dres so všetkými úspechmi za jeho pôsobenia a samozrejme nechýbali podpisy mladých hráčov.

Reklama

Pávi pokračujú v juniorskej extralige aj bez dvoch hráčov, ktorí patrili v klube k ťahúňom. Na konci prestupového obdobia zmenili pôsobisko Richard Orviský a Jozef Pobjecký, ktorí sa stali členmi 1.FBC Trenčín a majú tak možnosť bojovať o najvyššie extraligové priečky.

-red- Foto: FB FBC Páv Piešťany

Populárne články