Connect with us

Šport

Florbal: Extraliga juniorov štartuje. Pávov čakajú dva domáce súboje

Published

on

Reklama

Počas nadchádzajúceho víkendu štartujú celoštátne florbalové súťaže. FBC Páv Piešťany čakajú historicky prvé zápasy v extralige juniorov. Odohrajú ich na domácej palubovke a práve ich duel proti Snipers Bratislava odštartuje celú extraligu.

Prvé buly extraligovej sezóny 2019/2020 vhodia o 11:00 h v piešťanskej Diplomat Aréne. „Čaká nás veľmi náročná sezóna, v ktorej nastupujeme v úlohe nováčika. Samozrejme, pripravovali sme sa veľmi dôkladne a chalani odovzdávali na tréningoch maximum. Verím, že budeme viac než vyrovnaný súper a splníme cieľ, ktorým je dostať sa do play-off,“ povedal pre sfzb.sk tréner piešťanských Pávov Michal Srnec a dodal: „Dostali sme možnosť sa ukázať hneď v prvom dvojkole na domácej pôde a verím, že s podporou domáceho publika sa nám pôjde lepšie. Svojich súperov, ktorými je Snipers a v nedeľu Tsunami Záhorská Bystrica, poznáme len z účasti na Majstrovstvách Slovenska dorastu. Vieme, že nás čakajú veľmi silní a kvalitní súperi. My sa budeme snažiť odovzdať na ihrisku maximum a získať z každého zápasu nejaký bodík. Keď všetci hráči budú pracovať ako jeden tím, tak máme šancu na úspech.“

Reklama

Piešťanský tím posilnil pred sezónou brankár Adam Štetka, ktorý prestúpil k Pávom z Hlohovca. V klube absolvoval kompletne celú letnú prípravu aj turnaj v Bratislave. Podľa slov kompetentných sa výborne začlenil do kolektívu a spolu s  Alexandrom Hlístom by mali byť výraznými oporami tímu v najvyššej mládežníckej súťaži.

Termíny zápasov:

Reklama

1. kolo – sobota 14. 9. 2019:

11.00 hod – FBC Páv Piešťany – Snipers Bratislava (ŠH Diplomat Aréna, Kuzmányho, Piešťany)

2. kolo – nedeľa 15. 9. 2019:

10.00 hod – FBC Páv Piešťany – Tsunami Záhorská Bystrica (ŠH Diplomat Aréna, Kuzmányho, Piešťany)

-red- Foto: FBC Páv Piešťany

Populárne články