Connect with us

Novinky

Florbal: Dorastenci úspešne na čele tabuľky, darí sa aj žiakom a ženám

Published

on

Reklama

Piešťanským florbalovej mládeži sa darí. Dorastenci suverénne vyhrali doposiaľ všetkých osem zápasov v rade od začiatku sezóny a priebežne vedú v priebežnej tabuľke. Kapitán Ondrej Kusenda potvrdzuje svoju účasť vo výbere Slovenskej juniorskej reprezentácie aj vedúcou pozíciou v tabuľke kanadského bodovania.

florbal„V novej sezóne 2015/16 si skvelú formu drží aj brankár Adrián Vondráček, ktorý zatiahol plachtu pustil za svoj chrbát len 14 gólov a suverénne drží tím na prvej priečke,“ uviedol prezident klubu Matúš Kromholc. Starším žiakom sa na poslednom trojzápasovom kole podarilo vyhrať všetky zápasy pomerne hladko, keď v prvom zápase prestrieľali Prievidzu 11:2. Následne zápas s Levicami už prebiehal taktickým tempom, ktoré zvládli lepšie Pávi a vyhrali 8:5.

Reklama

„V treťom zápase už nebol dôvod šetriť sily a proti Topoľčanom prevládali na našej strane emócie, no napriek tomu sa podarilo zápas doviesť do víťazného konca v pomere 8:4. V kategórii ženy nás teší výkon našej piešťanskej hráčky Gabriely Liptákovej, ktorá háji farby FbO Žochár Topoľčany. V jej prvej sezóne si už stihla v šiestich zápasoch zapísať 5 gólov a asistenciu,“ informoval M. Kromholc a doplnil: „Systematická a precízna práca s mládežou, hlavne srdcom, prináša svoje ovocie! Cítim veľkú hrdosť a som pyšný na to, akým smerom sa florbal v našom meste posúva ďalej. Hráčom gratulujem a želám veľa ďalších úspechov.“

florbal zenyG. Liptáková – vrchný rad, druhá sprava

Reklama

Zdroj: Tlačová správa FBC Páv, foto: archív klubu

Populárne články