Connect with us

Šport

Európske hokejové nádeje si zmerajú sily v Piešťanoch

Published

on

Reklama

Najmladší hráči ŠHK 37 Piešťany vlani vyhrali Euro Mini Hokej Ligu (EMHL) a vďaka tomu budú 6. októbra hostiť jeden z jej turnajov v domácej Easton Aréne.

[singlepic id=28434 w=520 h=340 float=left]

Reklama

Euro Mini Hokej Liga sa v tejto sezóne koná už štvrtýkrát. Hrá sa turnajovým systémom v troch vekových kategóriách U8 – osemroční a mladší, U9 – tretiaci a mladší a U10 – štvrtáci a mladší. Pre väčšinu malých hráčov je to prvé stretnutie so skutočným hokejom. Aj preto potrebujú silnú podporu z publika, o to viac, že účasť bude medzinárodná.

Začiatok prvého zápasu je už o 10.05 h, kedy proti sebe nastúpia mladší chlapci v kategórii U9 (ročník 2004) v zápase ŠHK 37 Piešťany – HC Capitals Wien. Na druhej polovici sa stretne HO Hamíkovo – Wien Tigers.

Reklama

Po tomto zápase (cca o 11.10 h) nabehnú na ľadovú plochu obhajcovia titulu v kategórii U10 (ročník 2003) a zmerajú si sily v zápase ŠHK 37 Piešťany – HC Capitals Wien a na druhej polovici sa stretne HC Břeclav – HK Púchov.

Potom bude sa pokračovať v zápolení v katagórií U9 a to v čase cca 12.40 h zápasmi ŠHK 37 Piešťany – HO Hamíkovo a HC Capitals Wien – Wien Tigers. O 13.50 h nastúpia do posledného turnajového boja chlapci z U10 ŠHK 37 Piešťany – HC Břeclav a HK Púchov – HC Capitals Wien

Kto má chuť a čas, príďte podporiť našich hokejistov a uvidíte naozaj kvalitné hokejové zápasy.

Text: Jarka Keprtová Foto: Martina Rajčáková

Populárne články