Connect with us

Šport

Členovia fanklubu HFC´04 pozývajú na výjazd do Trenčína

Published

on

Reklama

V dnešnom internetovom vydaní denníka Nový Čas vyšiel zaujímavý článok z kuchyne slovenskej hokejovej extraligy. Extraligy toľko zatracovanej a znevažovanej samotnými fanúšikmi, či dokonca odbornou verejnosťou. Extraligy, ktorá má finančné problémy, ale napriek tomu sa v nej odohrávajú vynikajúce duely mužstiev, medzi ktoré patrí aj naše ŠHK 37 Piešťany.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H7CQc5DG1XQ&feature=youtube_gdata[/youtube]

Reklama

Takto povzbudzovali v Trenčíne fanúšikovia Havranov v októbri

Internetové vydanie spomínaného denníka prináša zaujímavý článok o brankároch, v ktorom sa píše o tom, že prvú trojicu brankárskej dominancie okupujú gólmani, ktorí nemajú slovenské občianstvo. Čech Hylák ( Košice ), Slovinec Kristan ( Nitra ) a Američan Kalemba ( Banská Bystrica ), jasne dominujú v štatistikách.

Reklama

Avšak pre fanúšika žlto-modrých Havranov rezonuje iné meno v súvislosti s brankárskym hokejovým umením. Aj keď náš Tomáš Tomek netróni v štatistikách na najvyšších miestach, vždy je pre nás veľkou a ťažko zameniteľnou oporou.

Po reprezentačnej prestávke opäť ožívajú extraligové ľady. Dnes sa piešťanskí Havrani predstavia v boji o pána Váhu na ľade finančnými problémami sužovanej trenčianskej Dukly. Napriek tomu, že Dukla Trenčín prišla o dve zo svojich opôr (Pavlikovský, Lintner), ktoré sa rozhodli si hľadať nové angažmán, derby zápas sľubuje výborný športový zážitok. Pripomeňme si, že ostatné dva duely Havrani vyhrali a určite budú mať zverenci trénerského dua Klement – Sýkora chuť do tretice zaknihovať plný bodový zisk.

Preto ak sa rozhodujete, či na popoludnie mienite mať program typu: „Budem spať na ľavom, alebo na pravom uchu,“ porozmýšľajte nad možnosťou, či by ste sa nepripojili k najvernejším Havranom pri dnešnom vlakovom výjazde do Trenčína. Odchod z piešťanskej stanice je o 15.35 h. Cena za výjazd vrátane vstupného je 7 €.

Text: Rastislav Gavora

Populárne články