Connect with us

Reklama

Bikerskú show s Funny Faces posunuli o dva týždne

Published

on

Reklama

Milovníkom bicyklovania, nadšencom adrenalínových športov, ale aj všetkým, ktorí sa radi zúčastňujú spoločenských akcií je určená bikerská show s názvom Bring Back Dirt v sobotu 27. septembra na Námestí slobody v Piešťanoch. Podujatie sa malo pôvodne konať 13. septembra. Organizátori zmenili dátum kvôli nepriaznivému počasiu.

bikefest

Reklama

V rámci hlavného programu, ktorým bude skokanská súťaž desiatich najlepších jazdcov zo Slovenska a Čiech, predvedú mladí bikeri na jednom obrovskom skoku najlepšie kúsky a triky. Organizátori z B&R group pripravili aj ďalšie sprievodné podujatia: program pre deti, vystúpenie kapely Funny Faces a čerešničku na torte – večernú exhibíciu jazdcov. Návštevníci si budú môcť pozrieť aj vyskúšať najnovšie modely bicyklov rôznych výrobcov či zasúťažiť o vecné ceny.  Začiatok akcie je naplánovaný na 13:00 h a program pre deti so súťažami začne už o desiatej hodine. Vstup je zdarma.

„Myšlienkou podujatia je propagácia tohto športu v našom meste a som presvedčený že atraktívna show pritiahne do centra veľa ľudí, pretože mnohí niečo podobné naživo ani nevideli,“ hovorí Ján Románek z B&R group. „Nechceme sa ale chváliť cudzím perím, a preto by som rád povedal, že za týmto projektom stojí partia mladých chalanov, ktorí milujú tento šport. Chceli by vybudovať v našom meste bikerský areál, ktorý by slúžil pre všetkých. Ako organizátora kultúrno-spoločenských podujatí v našom meste nás ich projekt natoľko oslovil, že sme sa rozhodli pomôcť a toto podujatie podporiť a zorganizovať,“ uzavrel Ján Románek.

Reklama

Ak teda máte chuť dostať do tela trochu adrenalínu sledovaním trikov mladých jazdcov, alebo si aspoň vychutnať zaujímavé popoludnie, príďte nadšených bikerov podporiť svojou účasťou. Info o podujatí nájdete aj tu.

Text: Tlačová správa/red

city6

REKLAMA

pnky_1-ab-contact-sept

Populárne články