Connect with us

Novinky

Bežci súťažili o titul majstra západného Slovenska na Lide

Published

on

Reklama

V sobotu 4. novembra sa v Piešťanoch historicky po prvý raz konali Majstrovstvá Západoslovenského atletického zväzu v cezpoľnom behu  pre všetky vekové kategórie. Na štart sa spolu postavilo takmer 200 pretekárov. Domáci nesklamali a vybojovali si päť pódiových umiestnení.

Podujatie pod taktovkou riaditeľa pretekov Petra Kubalu usporiadal atletický oddiel TJ Družba Piešťany. Počasie organizátorom prialo a na trať sa vydalo celkov 174 pretekárov spolu vo všetkých kategóriach.

Reklama

Atléti Družby nesklamali a získali 5 medailí. Striebornú medailu v kategórii najmladšie žiacky získala Andrea Ciklaminiová a bronz Eliška Drahovská. Za mladšie žiačky dobehla  Vanesa Pomajbová tretia. V kategórii dorastu striebornú medailu získal Jakub Gomola a medzi mužmi vybojoval bronz Matúš Babulík.

Len krôčik od medaile v kategórii mladší žiaci skončil Franklin Henry, ktorý bol štvrtý. Pekné umiestnenie z početného poľa pretekárov získal Richard Haberern, ktorý bol šiesty, ďalej  Samko Krepop 9.miesto a Matúš Kubala – 10. miesto.

Reklama

 A. Halmová Foto: -th, TJ Družba-

Populárne články