Connect with us

Novinky

Bežci si zmerajú sily tesne pred Štedrým dňom

Published

on

Reklama

Priaznivci behania budú mať v sobotu 23. decembra sviatok, chystá sa totiž 5. ročník Roľničkového behu na Havran. Podujatie bežcom ponúkne krásne výhľady, ale aj štrngajúce roľničky, predvianočnú atmosféru a chutnú kapustnicu. Štart je umiestnený tradične pri hoteli Panorama na Červenej veži, začiatok bežeckého podujatia je na pláne o 11.00 hodine.

Trasa povedie od hotela Panorama podobne ako počas ostatných ročníkov po modrej turistickej značke na Havran a potom sa stočí doľava po červenej a končí pri Motoreste Havran. Celková dĺžka trasy je 6 kilometrov s prevýšením 250 metrov a je vhodná ako pre profesionálov tak i pre tých, ktorí behávajú rekreačne. Pre pretekárov je zabezpečené občerstvenie – domáca kapustnica a darček v podobe roľničky a mikulášskej čiapky.

Reklama

Ceny získajú prví traja pretekári v troch kategóriách – Muži, Muži nad 40 a Ženy, ktoré daruje snowboardová a lyžiarska škola Snowca. Pripravuje sa aj predvianočná tombola a chýbať nebude ani dobrá nálada a milí ľudia.

Ak vás beh až tak nebaví, môžete sa prísť prejsť a spraviť niečo pre svoje zdravie pred sviatkami, plnými koláčikov a majonézového šalátu alebo len povzbudiť športujúcich. Po preteku je možné sa zahriať priamo v hoteli Panorama, v saune s vírivkou a výhľadom na Piešťany. Link na prihlásenie nájdete tu.

Reklama

-red/Text a foto: TS Roľničkový beh na Havran-

Populárne články