Connect with us

Novinky

Basketbal: Čajky zdolali Poprad o 51 bodov

Published

on

Reklama

Prvá štvrtina bola pomerne produktívna na oboch stranách. Spočiatku bolo skóre vyrovnané, no Čajky do konca prvej časti odskočili na 26:15. Poprad však hral nebojácne, podarili sa im premeniť aj dva trojkové hody, podobne ako domácim. V podobnom trende sa pokračovalo v druhej štvrtine a Čajky šli na prestávku s vedením 45:26. Od polčasu už diktovali tempo hry len Čajky, na palubovke doslova dominovali a otázkou už len bolo, s akým veľkým náskokom vyhrajú. Nakoniec Poprad porazili 87:36.

„Hlavný dôvod bol neplnenie pokynov a nasadenie v obrane. Prehrali sme individuálne súboje spod koša a svojim hráčkam práve to vyčítam. Boli sme príliš slušní. Súperovi gratulujem k výhre,“ povedal po zápase tréner Popradu Igor Skočovski.

Reklama

„Bolo pozitívne, že sme dokázali priebeh kontrolovať od začiatku, na čo nás samozrejme predurčuje kvalita. Do zápasu zasiahli všetky hráčky, čo potrebujeme kvôli ich zapojenia do ďalšieho priebehu sezóny,“ zhodnotil vystúpenie domácich tréner Martin Pospíšil.

Piešťanské Čajky: Dudášová 11, T. Páleníková 19, Parker 29, Oroszová 18, Pilátová 6 (Van Dalen , Slimáková, Majtásová, Felixová 4) Tréner: M. Pospíšil.
BAM Poprad: Dubeňová 4, Grigerová, Sojáková, Petríková 10, Husárová 2 (Kudličková, Tetemondová, Theiner 13, Hadačová 5, Jacková 2, Kubová). Tréner: I. Skočovski

Reklama

TH: 13/9 – 10/7. FAULY: 17 – 19. 5 Faulov: 26. Jacková. TROJKY: 6 – 3. DIVÁCI: 220. ROZHODCOVIA: Ženiš, Margala, Macura. ŠTVRTINY: 26:15, 19:11, 25:4, 17:6.

-Text: TS Piešťanské Čajky/Foto: archív th-

Populárne články