Connect with us

Novinky

Basketbal: Čajky na Šamorín nestačili, sezónu uzavrú doma

Published

on

Reklama

Piešťanské Čajky dnes súboj o tretie miesto v basketbalovej ženskej extralige neukončili. Hoci v prvom zápase na domácej palubovke nad ŠBK Šamorín jasne dominovali, dnes v sobotu 7. apríla na Šamorín na jeho palubovke nestačili. Prehrali 60:55 a o tom, kto získa bronz sa bude rozhodovať v treťom zápase 11. apríla v Diplomat aréne.

Domáce hráčky dnes podali oveľa lepší výkon ako v prvom vzájomnom zápase o tretie miesto v ženskej extralige. Čajky porazili v prvom polčase 36:30. Piešťanské hráčky sa snažili po prestávke súboj otočiť na svoju stranu, ale márne. Pár minú pred koncom boli len jeden koš od vyrovania stavu, ale Šamorínčankám sa podarilo opäť odskočiť. Napokon v dramatickom zápase zvíťazili 60:55, vyrovnali stav série na 1:1 a rozhodovať sa tak bude v treťom vzájomnom zápase.

Reklama

Piešťanské Čajky tak ukončia sezónu pred domácim publikom. To buď bude môcť v stredu 11. apríla oslavovať víťazstvo a zisk bronzových medailí ak Čajky vyhrajú, alebo v prípade prehry im ostane iba trpká chuť štvrtého miesta.

Príďte podporiť Čajky v poslednom zápase sezóny o 18:00 h do Diplomat arény.

Reklama

-th- Foto: L. Ďuračka

Populárne články