Connect with us

Novinky

Atletika: Pomajbová a Henry halovými majstrami kraja

Published

on

Reklama

Atletická halová sezóna je v plnom prúde. V sobotu 9. februára sa v bratislavskej hale Elán, uskutočnili krajské atletické halové majstrovstvá. Darilo sa na nich aj Piešťancom.

Reklama

„Hoci atléti z Družby Piešťany podmienky na halu nemajú a trénujú vonku, v rámci dobrého tréningu sa zúčastnili majstrovstiev dvaja pretekári v kategórií starších žiakov a boli veľmi úspešní. Franklin Henry sa stal majstrom kraja v behu na 300 m a v behu na 150 m získal bronzovú medailu. Vanesa Pomajbová sa stala majsterkou kraja v behu na 800 m,“ teší sa trénerka Annamária Halmová.

Dobré výsledky zaznamenali piešťanskí atléti aj deň pre majstrovstvami.  V piatok 8. februára sa rovnako v hale Elán konali oblastné preteky športových tried a gymnázií mladších a najmladších žiakov. „Ani naši najmenší atléti sa nenechali zahanbiť a získali pekné výsledky. Zorka Krupová bola prvá v behu na 150 m a v skoku do diaľky obsadila 2 miesto. Petra Balákova skončila v behu na 150 m aj v skoku do diaľky druhá. Samko Krepop v skoku do diaľky obsadil 1. miesto a v behu na 150 m 4. miesto. Eliška Drahovská bola na 600 m štvrtá,“ informovala A. Halmová.

Reklama

-red- Foto: -ah-

Populárne články