PR Články
Farmári majú stále čo ponúknuť
Aj jeseň má svoje čaro. Dozrieva posledná zelenina, ovocie, zeleninári majú plné pulty.
Mäsiar Pelec zase robí huspeninu, jaternice (v lete ich nerobil, aby sa niečo nestalo), a má ich naozaj dobré. Burčiak, syry, moravské frgále už tradične budú.
A ako už tradične bude rada aj na pekára z Jahodnej. Jedno je pravda – taký chlebík, či osúch (aj v takej cene) inde nekúpite.
Príďte vo štvrtok 6. októbra k piešťanskému Prioru, určite sa oplatí!
PR
-
Aktuality1 týždeň ago
Ortopedická ambulancia v nemocnici končí. Na poliklinike budú tri
-
Aktuality4 týždne ago
Veľkonočná naháňačka – muž na motorke policajtom ušiel. Potom sa stala nečakaná vec
-
Aktuality4 týždne ago
Legendárny hostinec Havran znovu ožíva
-
Aktuality4 týždne ago
Zimný štadión po rekonštrukcii chladenia slávnostne otvorili. Ozýval sa piskot