Connect with us

Kultúra

Whiskyho kino, výstava Igora Cvacha a III. Ples Kursalonu

Published

on

Reklama

Hoci sme vás začiatkom januára nechali trochu odpočívať, od polovice mesiaca sa rozbiehame naplno!

[singlepic id=37838 w=520 h=340 float=center]

Reklama

 

V pondelok 14. januára večer v Art Jazz Gallery opäť zaimprovizujú naši džezmeni na pravidelnej Jam Session, v stredu 16.1. o 19,00 h vás spevák kapely Slobodná Európa a cestovateľ Whisky zavedie do Vientamu v rámci cyklu Whiskyho cestovateľské kino. (Vstupné: 2 €)

Reklama

Stredou končí v novej prevádzke Kursalonu – Magnagallery (budova Auparku – vchod z Teplickej ulice pri služobnom parkovisku) aj výstava diel renomovaného slovenského výtvarníka Martina Borodáča, takže ak by ste mali záujem kúpiť si jeho dielo – zostáva už iba pár dní.

Vo štvrtok 17. januára o 18,00 h uvedie Magnagallery novú autorskú výstavu – maliar, grafik a pesničkár Igor Cvacho predstaví v Piešťanoch svoje Farebné emócie. Pre návštevníkov vernisáže si autor pripravil aj malý folkový recitál.

Po vernisáži to v Kursalone opäť rozbalia naši známi rockeri v najlepších ro©koch – kapela iX a ich OLDIES – v Art Jazz Gallery Kursalon od 19,30 h. Na jazzové piatky si ešte chvíľu počkáme, sezónu odštartuje až vynikajúci saxofonista Radovan Tariška v piatok 15.3.2013.

No, a okrem programu, ktorý nájdete aj na www.kursalon.sk a na facebooku, žijeme i prípravou pravidelného zimného tanečného Plesu Kursalonu – v piatok 1. februára 2013 štartujeme už jeho tretí ročník. Zahájime plesovú sezónu s profesionálmi z trnavského športového tanečného klubu a do tanca bude opäť hrať osvedčená kapela DISK, ktorú ste mohli zažiť aj počas Silvestra 2012 v Kursalone. To všetko v nádhernom prostredí secesnej Veľkej sály. Pripravené budú i bohaté bufetové stoly a tombola! Cena vstupenky iba 35 €/osoba. Lístky sú v predaji vo Frapperi Kursalonu.

Pozývame Vás!

Adriana Drahovská, Kursalon, International jazz Piešťany, n.o.

 

Populárne články