Connect with us

Kultúra

Výzva pre bubeníkov: Na Festival Doda Šošoku máte vstup zdarma

Published

on

Reklama

Festival na počesť Jozefa „Doda“ Šošoku, legendárneho bubeníka a perkusionistu v tomto roku oslavuje päť rokov. Pretože jedným z jeho headlinerov bude aj bubeník Chris Dave a jeho „Drumhedz“, organizátori tohto medzinárodného džezového festivalu, ktorý sa koná začiatkom júna v Piešťanoch, sa rozhodli ako darček venovať slovenským džezovým bubeníkom VIP vstupenku na hlavný koncert.

[singlepic id=9087 w=520 h=340 float=center]

Reklama

 

„Budeme radi ak všetci jazzoví bubeníci, alebo bubeníci majúci radi jazz, príjmu naše pozvanie na hlavný koncert v sobotu 15. júna od ôsmej večer v Dome umenia Piešťany“, uviedol Viktor Nižňanský v mene organizátora International Jazz Piešťany. Stačí ak sa pri vstupe prihlásia u usporiadateľov a dostanú VIP vstupenku na koncert a následnú jam session v Art Jazz Gallery Kursalon.

Reklama

Festival Doda Šošoku odštartuje 7.6. trio skvelých hudobníkov Šmoldas-Nusbaum-Anderson a pokračuje celý týždeň. Na hlavnom festivalovom večeri sa okrem Chris Dave & The Drumhedz predstaví aj nastupujúca spevácka hviezda Sachal Vasandani (USA) so svojim triom. Celý program nájdete na www.jazzpiestany.sk.

(IJP)

 

Populárne články